>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [57]

Status
Zamknięty.
tmlmrf 193

tmlmrf

Użytkownik
No i Woźniacka mi over zjebie ehh
No Konta większa siła ognia, dominuje tutaj generalnie. Tyle że potrafi ona złapać mocny kyzys, a ciepło tam chyba jest, jak Dunka pogania i poprzebija jeszcze trochę to może tego kryzysu doczekać.

5567 719

5567

Użytkownik
Tak, tak panie PIN, oczywiście. Póki co, to ty tutaj palnąłeś jakąś bezsensowną głupotę, jak zresztą większość na temat Lewandowskiego, co tutaj wszyscy zresztą widzą. Nawet dzisiaj Lewy też sobie do pustaka stuknął, ale co tam Lewy do pustaka to klasa światowa, a Aubameyang do pustaka to tylko korzysta z gry innych.. Zluzuj trochę bo masz straszne klapki na oczach na punkcie Lewego. Tyle ode mnie.
Chłopie ja operuje faktami. Z faktami się nie dyskutuje - to ich najwieksza zaleta. Jesli ktos tu kieruje sie sympatiami to jesteś to Ty. Możesz mi tłumaczyć, ze trawa jest niebieska, a niebo zielone... Zreszta o czym tu gadac, skoro Ty widziales pojedyncze gole, czego dowód dales w powyższych postach. ????
Przykro mi, no ale nie jestem w stane traktować poważnie takiego rozmówcy :grin:

hohoho44 165

hohoho44

Użytkownik
osoby ,które nie potrafią się zachować po przegranym beciku od razu dodaję do ignorowanych i wam też tak radzę. Jeśli ktoś nie potrafi panować nad emocjami to tym bardzie nad podawanymi typami.

luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
Casalamggiore ogladam i widac , ze nie odpuszczaja , chca awanasowac dalej chociaz przegraly 1 mecz 0-3 . Mysle , ze warto dac handi -1,5 na nich lub tez 3-0 kurs 1,83 - 1xbet

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom