>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [57]

Status
Zamknięty.
lars19 272

lars19

Użytkownik
witam
orientujecie się czy w winmasters można grać? z ich strony zniknęła informacja o promocji, tym bonusie do 200 pln
Informacja na głównej stronie, to przesuwające się okno, Graj odpowiedzialnie, pamiętaj o obowiązującym prawie w twoim kraju

5567 719

5567

Użytkownik
Nie no bez jaj... Lewemu też się często zdarza dołożyć nogę tylko i co z tego??
Co bez jaj, różnica jest taka, ze Lewemu sie &quot;zdarza&quot; dolozyc noge, a Gabunowi sie &quot;zdarza&quot; nie dołożyć. Kumasz juz te jaja czy nie bardzo? :grin:

tmlmrf 193

tmlmrf

Użytkownik
Co bez jaj, różnica jest taka, ze Lewemu sie &quot;zdarza&quot; dolozyc noge, a Gabunowi sie &quot;zdarza&quot; nie dołożyć. Kumasz juz te jaja czy nie bardzo? :grin:
Tak, tak oczywiście, może jakieś dowody, filmiki, cokolwiek bo póki co to tylko twoje widzi mi się. Aubameyang to cienias przecież, co tylko czeka pod bramką i nogę dostawia.. Wcale nie dysponuje kapitalną szybkością, świetnym przyspieszeniem, strzałem i instynktem w polu karnym. Lewy też jest świetny, ale ilość jego bramek nie przypadkiem poszła w górę wraz z formą Bayernu po nowym roku. Alcantara, Vidal, Robben nawet dobrą robotę tam robią i Lewandowski na tym korzysta świetnie. Obaj to klasa światowa ale ty swoimi wpisami tutaj co do Lewego naprawdę irytujesz i to mocno

nicolaus 140

nicolaus

Użytkownik
Tak, tak oczywiście, może jakieś dowody, filmiki, cokolwiek bo póki co to tylko twoje widzi mi się. Aubameyang to cienias przecież, co tylko czeka pod bramką i nogę dostawia.. Wcale nie dysponuje kapitalną szybkością, świetnym przyspieszeniem, strzałem i instynktem w polu karnym. Lewy też jest świetny, ale ilość jego bramek nie przypadkiem poszła w górę wraz z formą Bayernu po nowym roku. Alcantara, Vidal, Robben nawet dobrą robotę tam robią i Lewandowski na tym korzysta świetnie. Obaj to klasa światowa ale ty swoimi wpisami tutaj co do Lewego naprawdę irytujesz i to mocno
szkoda czasu na dyskusje o lewym z tym uzytkownikiem. on by mu wylizał jaja jak by go na ulicy spotkał. taki psychofan

5567 719

5567

Użytkownik
????

Szach i mat. Jak to mawiajo gimby - tzw. samozaoranie.

Luknij sobie w wolnej chwili na bramki obu Panow w Bundeslidze w tym sezonie. Na ten moment nie jesteś zdolny do merytorycznej rozmowy ze mną, wiec cya.

tmlmrf 193

tmlmrf

Użytkownik
????
Szach i mat. Jak to mawiajo gimby - tzw. samozaoranie.
Luknij sobie w wolnej chwili na bramki obu Panow w Bundeslidze w tym sezonie. Na ten moment nie jesteś zdolny do merytorycznej rozmowy ze mną, wiec cya.
Tak, tak panie PIN, oczywiście. Póki co, to ty tutaj palnąłeś jakąś bezsensowną głupotę, jak zresztą większość na temat Lewandowskiego, co tutaj wszyscy zresztą widzą. Nawet dzisiaj Lewy też sobie do pustaka stuknął, ale co tam Lewy do pustaka to klasa światowa, a Aubameyang do pustaka to tylko korzysta z gry innych.. Zluzuj trochę bo masz straszne klapki na oczach na punkcie Lewego. Tyle ode mnie.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom