Zależy w zasadzie od Konty tutaj wszystko. Jak w miarę utrzyma poziom to 2-0Carolina da radę drugi set?
Co bez jaj, różnica jest taka, ze Lewemu sie "zdarza" dolozyc noge, a Gabunowi sie "zdarza" nie dołożyć. Kumasz juz te jaja czy nie bardzo? :grin:Nie no bez jaj... Lewemu też się często zdarza dołożyć nogę tylko i co z tego??
???? wiadomo bylo , ze nie chcą grac zlotego setaTrentino 4 set wygra z Fenerbahce Cev Cup kurs 1,57!! siatkowka
Tak, tak oczywiście, może jakieś dowody, filmiki, cokolwiek bo póki co to tylko twoje widzi mi się. Aubameyang to cienias przecież, co tylko czeka pod bramką i nogę dostawia.. Wcale nie dysponuje kapitalną szybkością, świetnym przyspieszeniem, strzałem i instynktem w polu karnym. Lewy też jest świetny, ale ilość jego bramek nie przypadkiem poszła w górę wraz z formą Bayernu po nowym roku. Alcantara, Vidal, Robben nawet dobrą robotę tam robią i Lewandowski na tym korzysta świetnie. Obaj to klasa światowa ale ty swoimi wpisami tutaj co do Lewego naprawdę irytujesz i to mocnoCo bez jaj, różnica jest taka, ze Lewemu sie "zdarza" dolozyc noge, a Gabunowi sie "zdarza" nie dołożyć. Kumasz juz te jaja czy nie bardzo? :grin:
szkoda czasu na dyskusje o lewym z tym uzytkownikiem. on by mu wylizał jaja jak by go na ulicy spotkał. taki psychofanTak, tak oczywiście, może jakieś dowody, filmiki, cokolwiek bo póki co to tylko twoje widzi mi się. Aubameyang to cienias przecież, co tylko czeka pod bramką i nogę dostawia.. Wcale nie dysponuje kapitalną szybkością, świetnym przyspieszeniem, strzałem i instynktem w polu karnym. Lewy też jest świetny, ale ilość jego bramek nie przypadkiem poszła w górę wraz z formą Bayernu po nowym roku. Alcantara, Vidal, Robben nawet dobrą robotę tam robią i Lewandowski na tym korzysta świetnie. Obaj to klasa światowa ale ty swoimi wpisami tutaj co do Lewego naprawdę irytujesz i to mocno
????Tak, tak oczywiście, może jakieś dowody, filmiki, cokolwiek bo póki co to tylko twoje widzi mi się. Aubameyang to cienias przecież, co tylko czeka pod bramką i nogę dostawia.. Wcale nie dysponuje kapitalną szybkością, świetnym przyspieszeniem, strzałem i instynktem w polu karnym. Lewy też jest świetny, ale ilość jego bramek nie przypadkiem poszła w górę wraz z formą Bayernu po nowym roku. Alcantara, Vidal, Robben nawet dobrą robotę tam robią i Lewandowski na tym korzysta świetnie. Obaj to klasa światowa ale ty swoimi wpisami tutaj co do Lewego naprawdę irytujesz i to mocno
Tak, tak panie PIN, oczywiście. Póki co, to ty tutaj palnąłeś jakąś bezsensowną głupotę, jak zresztą większość na temat Lewandowskiego, co tutaj wszyscy zresztą widzą. Nawet dzisiaj Lewy też sobie do pustaka stuknął, ale co tam Lewy do pustaka to klasa światowa, a Aubameyang do pustaka to tylko korzysta z gry innych.. Zluzuj trochę bo masz straszne klapki na oczach na punkcie Lewego. Tyle ode mnie.????
Szach i mat. Jak to mawiajo gimby - tzw. samozaoranie.
Luknij sobie w wolnej chwili na bramki obu Panow w Bundeslidze w tym sezonie. Na ten moment nie jesteś zdolny do merytorycznej rozmowy ze mną, wiec cya.
Zrób se drinaAlkmaar niemoty jebane zajebali bo nie potrafili wykorzystac sytuacji.
To cos z Anglii natomiast regularnie mnie upierdala,tak wiec tradycji stalo sie za dosc.