>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [57]

Status
Zamknięty.
dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Ku*** co za zenada w tych ziemniakach nawet drugiej ligi szwedzkiej nie ma na live co za DNO !!!!!!!!
Najgorsze jest to, że te cwele chciałyby żeby u nich grać a nie mają kompletnie nic do zaoferowania. Ok, podatek to nie jest ich wina ale oferta tragiczna.

luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
niech te polskie buki zrobią ofertę jaką mial bet365 i podniosą kursy tak , zeby zniwelowac podatek to będziemy tam grali ????

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
niech te polskie buki zrobią ofertę jaką mial bet365 i podniosą kursy tak , zeby zniwelowac podatek to będziemy tam grali ????
Nie ma szans na to według mnie. Marżę jakie są takie będą, jedyną szansą jest to że normalne buki dostaną licencję i będzie tam można na legalu grać. Wtedy janusze z STSów przejdą do buków które dotychczas były nielegalne i ciekawe co te pseudo polskie buki zrobią.

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Porazka po prostu !!! ????
Dlatego ja gram na tym co zostało, wolę już nie grać niż mam wchodzić na te badziewia typu STS. Kurs w Pinnacle jeśli chodzi o handicap były na poziomie 1,94-1,94 a u nich są na poziomie 1,80-1,80 do tego podatek... Kpina.

tobias 359

tobias

Użytkownik
Holandia kobiety w siatę z jakim skutkiem, bo na tym unibecie leży ciągle i oczekuje :/
Edit; Ok wtopa.

Dlatego ja gram na tym co zostało, wolę już nie grać niż mam wchodzić na te badziewia typu STS. Kurs w Pinnacle jeśli chodzi o handicap były na poziomie 1,94-1,94 a u nich są na poziomie 1,80-1,80 do tego podatek... Kpina.
Jeszcze jak dodam ten cynizm zawarty w ich reklamach czy działalność Juroszka na twiterze typu sts w XXI to mi się niedobrze robi.

q7dwa9 761

q7dwa9

Użytkownik

odpoczną czy dalej zabawa w kartki ;) ?
za kartoniki odpoczywa napastnik Lenny Nangis...
w zielonym na U kurs że Bastia red 5,25 a ogólnie to 3,55 ja tego nie gram ale ktoś może zagrać albo wziąć pod uwagę w kolejnych meczach Bastii ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom