>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [57]

Status
Zamknięty.
henek9 933

henek9

Użytkownik
&quot;Andrew Surman (Bournemouth) głęboko w polu karnym otrzymuje piłkę z rzutu rożnego prosto pod nogi i strzela. Piłka skierowana jest nisko na środek bramki, ale zostaje wybita dzięki wspaniałej interwencji jednego z obrońców.
Kolejna 100% sytuacja! Dusan Tadic (Southampton) odbiera dośrodkowanie w polu karnym i znajduje wolne miejsce na oddanie strzału. Strzela jednak niedokładnie i piłka przelatuje daleko obok lewego słupka. Piłka jest poza boiskiem i od własnej bramki zaczyna Bournemouth.
To niewiarygodne, Jay Rodriguez (Southampton) przepuścił olbrzymią okazję! Chociaż miał mnóstwo miejsca, wykonał potężne uderzenie, z bardzo bliskiej odległości. Ten strzał z pierwszej piłki był nakierowany pod poprzeczkę, ale Artur Boruc reaguje pierwszorzędnie i piłka nie wpada do bramki. Będzie rzut rożny, wykona go Southampton.&quot;
Czego ci mecze padaja?????......

henek9 933

henek9

Użytkownik
Mysle, ze swieci po przerwie sie rozstrzelaja i tak tez planuje uderzac
Nie lubie tego zespolu (Soton),ale Bournemouth na wyjazdach traci duzo bramek,tak wiec postawilem ich ale jak mi padna dzisiaj to bedzie moj ostatni raz,kiedy ich postawilem bo juz mnie zamiatali pod dywan wczesniej.

Co do AZ to juz powinno byc minumim 1:0 ale coz....

wp76 911

wp76

Użytkownik
Dinamo Zagrzeb 1,73
Olympiakos Pireus 1x 1,70 - ten kasuje, bo strzelili w momencie, jak dałem enter, więc nikt nie miał szans typować ;(

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom