katalonczyk
Użytkownik
Osijek [email protected] spróbuję
No Konta większa siła ognia, dominuje tutaj generalnie. Tyle że potrafi ona złapać mocny kyzys, a ciepło tam chyba jest, jak Dunka pogania i poprzebija jeszcze trochę to może tego kryzysu doczekać.No i Woźniacka mi over zjebie ehh
PyyyyykFenerbahce @ 2.10
A wezmę, TB to loteria a pewnie Trentino wyjdzie rezerwą.
Chłopie ja operuje faktami. Z faktami się nie dyskutuje - to ich najwieksza zaleta. Jesli ktos tu kieruje sie sympatiami to jesteś to Ty. Możesz mi tłumaczyć, ze trawa jest niebieska, a niebo zielone... Zreszta o czym tu gadac, skoro Ty widziales pojedyncze gole, czego dowód dales w powyższych postach. ????Tak, tak panie PIN, oczywiście. Póki co, to ty tutaj palnąłeś jakąś bezsensowną głupotę, jak zresztą większość na temat Lewandowskiego, co tutaj wszyscy zresztą widzą. Nawet dzisiaj Lewy też sobie do pustaka stuknął, ale co tam Lewy do pustaka to klasa światowa, a Aubameyang do pustaka to tylko korzysta z gry innych.. Zluzuj trochę bo masz straszne klapki na oczach na punkcie Lewego. Tyle ode mnie.
http://pl.soccerway.com/referees/adrien-jaccottet/84329/Panowie jakie staty ma ten szwajcarski sedzia w meczu Legii ? Pytam o kartki
2set 7 gem: Równowaga - TAK @2,75 STS
Konta - Wozniacki
czemu w ogóle tak dziwnie i mecz Ekstraklasy sędziują szwajcarzy?
jakie stawki?takie same na kazdy typ?Wszystko na 1 połowę:
Legia @1,97
ov1,5 @2,85
Legia ov0,5 @1,61
STS
Dinamo winDinamo Zagrzeb 1,73
Olympiakos Pireus 1x 1,70 - ten kasuje, bo strzelili w momencie, jak dałem enter, więc nikt nie miał szans typować ;(