Chungham Athletic - Doosan
over 46,5
@1,95
W unibecie wypłaty około 3h zajmująAle juz po tych zmianach?
Ktos pisal ze nie wyplacaja na skrilla juz. Ktos cos wie?
Uni to samo?
Ktos cos wie czy kazdy wtapia i tylko wplaca?
To gdzie gracie ze skrillem?Po postu mało kto gra na Expekcie
Grałem i wypłacałem po parę tysięcy bez problemu.Ktos gra na tym Unibecie ? Jak tam gracie to odrazu sie sami możecie zglosic do US.
4.15 Unibet, Organ Regulujący lub jakakolwiek Władza mogą monitorować lub zażądać wglądu we wszelkie transakcje celem zapobiegania praniu brudnych pieniędzy. Wszelkie podejrzane transakcje wykryte przez Unibet zostaną zgłoszone Władzom.
5.1 Unibet ściśle przestrzega poufności w zakresie wszelkich relacji z Właścicielem Konta. Jednakże, gdy zażąda tego Władza, sędzia lub gdy jest to wymagane przez prawo, inny organ państwa i/lub w przypadku naruszenia przez Właściciela Konta Regulaminu Unibet, dane mogą zostać ujawnione stronie trzeciej dla celów śledztwa.
7.5 Unibet ujawni wszelkie dane osobowe Właściciela Konta oraz inne informacje i/lub akta związane z Właścicielem Konta, gdy zażąda tego jakakolwiek Władza i/lub na podstawie jakiegokolwiek przepisu Prawa Właściwego.
Nie.
Ja na razie będę grał na 1xbet, ale wiem, że jest to nieidealny wybór, gram tam 1,5 roku i na razie nie miałem problemów (na razie najważniejsze słowo). Na razie czekam na alternatywę, a oprócz ruskich najbliżej mi do Betssona.To gdzie gracie ze skrillem?
Po zmianach?
Proste pytanie.
I nie interesuja mnie vpny.
Tam w euro?Ja na razie będę grał na 1xbet, ale wiem, że jest to nieidealny wybór, gram tam 1,5 roku i na razie nie miałem problemów (na razie najważniejsze słowo). Na razie czekam na alternatywę, a oprócz ruskich najbliżej mi do Betssona.
Ten regulamin wszedl niedawno.Grałem i wypłacałem po parę tysięcy bez problemu.
Znam ludzi co wypłacali po 10 tys. jednorazowo i nigdy nie słyszałem, żeby ktoś od nich coś zgłosił.
Mobilka to tylko pamiętam do Bet365 nie miałem zastrzeżeń, reszta albo muliła, albo interfejs porąbany.Ja czuje ze jutro betssony i uni tez zwina zagle
Mobilna str betssona dramat. Wam tez tak kijiwo chodzi?
Ten regulamin był już dawno, 3 lata temu też był taki zapis.Ten regulamin wszedl niedawno.
I obowiazek zglaszania jest od 1 kwietnia, reszte dopowiedz sobie sam.
No wlasnie a ja tylko mobilka...:/Mobilka to tylko pamiętam do Bet365 nie miałem zastrzeżeń, reszta albo muliła, albo interfejs porąbany.