>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [57]

Status
Zamknięty.
oxi64 674

oxi64

Użytkownik
Skoki Różnica zwycięstwa 30,1-40,0 pkt @5,5 bet365 1/10

maja ok 50pkt przewagi nad niemcami, jak gaiger nie spieprzy skoku, to wellinger nadrobi i myśle że sie zakręcą koło tych 35pkt straty do norwegów.

e: sorry za zero składni itp, ale pisane bardzo szybko :p
⛔ 49 pkt

bercik 169

bercik

Użytkownik
Wczoraj ktos podawał typ na Jelle Klaasen w Darta,ze jest za wysoki,bo mozliwe,ze błędnie wystawiony, kurs miał spadać,a rośnie. Jest sens to brać?
Przecież spadł już do 1.83

w nocy pobrałem za 2.10

5567 719

5567

Użytkownik
Jak to jest z punktu widzenia przepisów jesli chodzi o dotniecie tylkiem przy lądowaniu skoczka? Konsekwencje to tylko niższe noty i odległość zaliczana normalnie? Czy jesli skoczek sie nie przewróci i usta obojętnie jak skok to jest on normalnie zaliczany? Nie zaliczyliby odległości tylko w przypadku wywrotki przy lądowaniu?

mradam 388

mradam

Użytkownik
Jak to jest z punktu widzenia przepisów jesli chodzi o dotniecie tylkiem przy lądowaniu skoczka? Konsekwencje to tylko niższe noty i odległość zaliczana normalnie? Czy jesli skoczek sie nie przewróci i usta obojętnie jak skok to jest on normalnie zaliczany? Nie zaliczyliby odległości tylko w przypadku wywrotki przy lądowaniu?
Sędziowie ocenili Stocha bez podparcia, noty miał po 16 bo lądowanie bez telemarku. Gdyby szorował dupą miałby po 11. Co prawda chyba szorował, ale sędziowie tego nie zauważyli, albo nie chcieli zauważyć :grin:. Tak mi się wydaje.

rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
Siatkówka + Tenis

Perugia vs Trentino 1 @ 1.53
Modena vs Bolzano 1 @ 1.20
AZS Olsztyn vs Cuprum Lubin 1 @ 1.30
Dominic Thiem vs Borna Coric 1 @ 1.20
Nick Kyrgios vs Damir Dzumhur 1 @ 1.18
Juan Martin Del Potro vs Robin Haase 1 @ 1.14
Anastasia Pavlyuchenkova vs Bethanie Mattek-Sands 1 @ 1.33
Garbine Muguruza vs Shuai Zhang 1 @ 1.33
Dominika Cibulkova vs Kirsten Flipkens 1 @ 1.22
Karolina Pliskova vs Yulia Putintseva 1 @ 1.12
Caroline Wozniacki vs Sorana Cirstea 1 @ 1.11
Mirza/Strycova vs Schuurs/Voracova 1 @ 1.16

@ 12.28 Bet365

Spróbujemy takie coś

Otrzymane punkty reputacji: +4
5567 719

5567

Użytkownik
Sędziowie ocenili Stocha bez podparcia, noty miał po 16 bo lądowanie bez telemarku. Gdyby szorował dupą miałby po 11. Co prawda chyba szorował, ale sędziowie tego nie zauważyli, albo nie chcieli zauważyć :grin:. Tak mi się wydaje.
Nie szorowal, on tylko ten ulamek sekundy miał kontakt z ziemia i od razu sie podniósł, ale mi nie chodzi o to jak powinien byc oceniony &quot;za styl&quot;, tylko chce się dowiedzieć co musi się stać żeby odległość nie została zaliczona (bo tutaj nawet jakby mu po 11 dali to odległość i skok byłby ważny tak rozumiem)?

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Paweł Zarzeczny nie żyje
Jak poinformował na Twitterze redaktor Jacek Kmiecik, zmarł dziennikarz sportowy Paweł Zarzeczny. Wiadomość potwierdził Krzysztof Stanowski, który ostatnio współpracował z dziennikarzem w serwisie ***********.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom