Ktoś coś?Siema. Chciałbym dzisiaj mocniej przyłożyć na Szwedów w meczu z Białorusinami i Holendrów z Bułgarami, wszystko w AKO 2,25. Ktoś odradza?
Tyle sytuacji... Skończy się pewnie 0-0...Chojniczanka @4.75
Stal 3-1, Polonia 2-1Wie ktoś jaki byl wynik Stali Mielec u19 z Progressem Kraków? Bądź Poloni Wwa u19 z Łks? Bo zamknąłem tego dubla z overem, a tu teraz minus ????
Info z Beta czy z innego źródła? Bo cofneli mi tego dubla over 3.5 i over 2.5.Stal 3-1, Polonia 2-1
Stal Mielec wygrała 2:1, Polonia też z ŁKSem 2:1.Wie ktoś jaki byl wynik Stali Mielec u19 z Progressem Kraków? Bądź Poloni Wwa u19 z Łks? Bo zamknąłem tego dubla z overem, a tu teraz minus ????
nie zdziwie sie ???? albo straca bo tak juz wiele razy bywalo, ale to co mieli kilka minut temu to jest kryminal ze nie strzeliliTyle sytuacji... Skończy się pewnie 0-0...
No właśnie pewnie dlatego cofneli, bo pojawiło się na Becie ze 3-1, to zamknąłem. Dzięki za info. Nie będe musiał czekać na chacie godziny :grin: Reputka leci ????Stal Mielec wygrała 2:1, Polonia też z ŁKSem 2:1.
Prezes to frajer kopiuje betyNo i Klaasen 6-1 łatwiutko. Mówiłem, żeby brać, bo kurs będzie leciał. No i po co była ta pajacerka Prezes? :]
Kto nie grał ten fujara.
Konkretnie czyje i kogo bety kopiuje?Prezes to frajer kopiuje bety
I połowa Tatabanya @2,20 (ręczna)
Chojniczanka @4.75
A jednak overek niby wszedł ???? znowu dali do zamknięcia ????No właśnie pewnie dlatego cofneli, bo pojawiło się na Becie ze 3-1, to zamknąłem. Dzięki za info. Nie będe musiał czekać na chacie godziny :grin: Reputka leci ????
Wisła Puławy-Chojniczanka
Over 1.5 FT @2.37
Chojniczanka gol przed 80.00 @2.37
Chojniczanka moim zdaniem gra lepiej i mądrzej. Sądzę, że wynik się otworzy w 2 połowie i goście z Chojnic mocniej zaatakują.