>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [57]

Status
Zamknięty.
N 14

nsc

Użytkownik
kursy 1,02 i 1,08 na Eczacibasi i Vakifbank mogą po pierwszym secie osiągnąć poziom 2,00 i 2,00. Ktoś wie o co tam chodzi?

raczykk 2,6K

raczykk

Użytkownik
Wie ktoś jaki byl wynik Stali Mielec u19 z Progressem Kraków? Bądź Poloni Wwa u19 z Łks? Bo zamknąłem tego dubla z overem, a tu teraz minus ????

gonza 22,3K

gonza

Użytkownik
Wie ktoś jaki byl wynik Stali Mielec u19 z Progressem Kraków? Bądź Poloni Wwa u19 z Łks? Bo zamknąłem tego dubla z overem, a tu teraz minus ????
Stal Mielec wygrała 2:1, Polonia też z ŁKSem 2:1.

Otrzymane punkty reputacji: +6
zabek 3,6K

zabek

Forum VIP
No i Klaasen 6-1 łatwiutko. Mówiłem, żeby brać, bo kurs będzie leciał. No i po co była ta pajacerka Prezes? :]
Kto nie grał ten fujara.

Otrzymane punkty reputacji: +41
raczykk 2,6K

raczykk

Użytkownik
Stal Mielec wygrała 2:1, Polonia też z ŁKSem 2:1.
No właśnie pewnie dlatego cofneli, bo pojawiło się na Becie ze 3-1, to zamknąłem. Dzięki za info. Nie będe musiał czekać na chacie godziny :grin: Reputka leci ????

prezes96 27,7K

prezes96

Użytkownik
Prezes to frajer kopiuje bety :cool:
Konkretnie czyje i kogo bety kopiuje?
Pajacerka to chyba masz przed lustrem jak staniesz Ząbek, zapytałem grzecznie wczoraj dlaczego tak typujesz. No ale jak widać niektórzy mają za duże ego, żeby je na tej stronie pomieścić :]

raczykk 2,6K

raczykk

Użytkownik
No właśnie pewnie dlatego cofneli, bo pojawiło się na Becie ze 3-1, to zamknąłem. Dzięki za info. Nie będe musiał czekać na chacie godziny :grin: Reputka leci ????
A jednak overek niby wszedł ???? znowu dali do zamknięcia ????

raczykk 2,6K

raczykk

Użytkownik
Wisła Puławy-Chojniczanka

Over 1.5 FT @2.37
Chojniczanka gol przed 80.00 @2.37

Chojniczanka moim zdaniem gra lepiej i mądrzej. Sądzę, że wynik się otworzy w 2 połowie i goście z Chojnic mocniej zaatakują.
⛔
⛔

Chojniczanka tyle sytuacji i zero bramek. Najbardziej boli to sam na sam Mikołajczaka w 78 :;/:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom