>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [57]

Status
Zamknięty.
perek99 26,9K

perek99

Użytkownik
O to ze nic o tym nie wiedziałem? Myślałem, ze się podrapali, bo cos o Stanowskim wspominal wczoraj.
Masakra, nie wierze...
WIELKA SZKODA : (
no dramat, podobno serce, ale jak tak się prowadzi i waży &quot;200 kg&quot; to tak się kończy...
RIP

T 189

teesbor

Użytkownik
no dramat, podobno serce, ale jak tak się prowadzi i waży &quot;200 kg&quot; to tak się kończy...

RIP
nie przesadzaj z waga, otyly byl, ale pelno takich i chodza po swiecie nadal..
ja tam lubie teorie spiskowe i nie wykluczylbym, ze sam maczal w tym palce...
akurat kilkanascie godzin po nagraniu 500 odcinka... do tego w kolko mowil o swojej smierci...

RIP

pasquardo 821

pasquardo

Użytkownik
Siema. Chciałbym dzisiaj mocniej przyłożyć na Szwedów w meczu z Białorusinami i Holendrów z Bułgarami, wszystko w AKO 2,25. Ktoś odradza?

prezes96 27,7K

prezes96

Użytkownik
Świeć Panie nad Jego duszą, wybitny dziennikarz, a przede wszystkim człowiek. [*]
Edit: Zarzeczny miał wczoraj jubileuszowy 500. odcinek programu One Man Show. Wielu gości ze Świata sportu wypowiadało się na Jego temat wystawiając mu laurkę...jakby mówili o zmarłym już. Sam Zarzeczny w 2:09 minucie programu powiedział, że czekają już na Niego Powązki, niestety wykrakał.

5567 719

5567

Użytkownik

RIP
W kilku ostatnich odcinkach byl &quot;na gazie&quot; mocnym. Ja jakis tydzień temu bylem z kumplem w tej knajpie w której najczęściej nagrywali. No i tak siedzimy, pijemy piwko, w pewnym momencie widzę, ze wchodzi Karol z kamera i siada przy stoliku. Po jakichś 30min. zobaczyłem Pawła jak zblizal sie do knajpy powolnym krokiem (bardzo powolnym) i gdy juz byl przy drzwiach to podparl sie ręką, żeby chyba się nie przewrócić, otworzył drzwi i poprosił Karola na zewnatrz (chyba wstydzil sie wejść do środka w takim stanie) i nagrywali na zewnątrz. To byl pierwszy raz kiedy go zobaczyłem na zywo, wczesniej oglądałem go tylko w tv i na yt. Popatrzylem chwile jak nagrywają i poszedłem... Poczułem sie jakis taki nie wiem, zawiedziony tym co zobaczyłem. No a teraz juz od kilku odcinkow wspominal o tym 500 odcinku, strasznie się cieszył na niego... Ciekawe czy to kumulacja juz nastąpiła, czy po prostu mocno postanowił poswietowac po wczorajszym nagraniu... : (

Otrzymane punkty reputacji: +1
raczykk 2,6K

raczykk

Użytkownik
Wisła Puławy-Chojniczanka
Over 1.5 FT @2.37
Chojniczanka gol przed 80.00 @2.37
Chojniczanka moim zdaniem gra lepiej i mądrzej. Sądzę, że wynik się otworzy w 2 połowie i goście z Chojnic mocniej zaatakują.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom