5567
Użytkownik
O to ze nic o tym nie wiedziałem? Myślałem, ze się podrapali, bo cos o Stanowskim wspominal wczoraj.o co Ci chodzi?
Masakra, nie wierze...
WIELKA SZKODA : (
O to ze nic o tym nie wiedziałem? Myślałem, ze się podrapali, bo cos o Stanowskim wspominal wczoraj.o co Ci chodzi?
no dramat, podobno serce, ale jak tak się prowadzi i waży "200 kg" to tak się kończy...O to ze nic o tym nie wiedziałem? Myślałem, ze się podrapali, bo cos o Stanowskim wspominal wczoraj.
Masakra, nie wierze...
WIELKA SZKODA : (
nie przesadzaj z waga, otyly byl, ale pelno takich i chodza po swiecie nadal..no dramat, podobno serce, ale jak tak się prowadzi i waży "200 kg" to tak się kończy...
RIP
chodza, ale jak się tyle waży i je się ciągle świństwa to duża szansa zawałunie przesadzaj z waga, otyly byl, ale pelno takich i chodza po swiecie nadal..
zamykam 95% zyskWisla Krakow U19 wygra 2 polowa @1.83
W kilku ostatnich odcinkach byl "na gazie" mocnym. Ja jakis tydzień temu bylem z kumplem w tej knajpie w której najczęściej nagrywali. No i tak siedzimy, pijemy piwko, w pewnym momencie widzę, ze wchodzi Karol z kamera i siada przy stoliku. Po jakichś 30min. zobaczyłem Pawła jak zblizal sie do knajpy powolnym krokiem (bardzo powolnym) i gdy juz byl przy drzwiach to podparl sie ręką, żeby chyba się nie przewrócić, otworzył drzwi i poprosił Karola na zewnatrz (chyba wstydzil sie wejść do środka w takim stanie) i nagrywali na zewnątrz. To byl pierwszy raz kiedy go zobaczyłem na zywo, wczesniej oglądałem go tylko w tv i na yt. Popatrzylem chwile jak nagrywają i poszedłem... Poczułem sie jakis taki nie wiem, zawiedziony tym co zobaczyłem. No a teraz juz od kilku odcinkow wspominal o tym 500 odcinku, strasznie się cieszył na niego... Ciekawe czy to kumulacja juz nastąpiła, czy po prostu mocno postanowił poswietowac po wczorajszym nagraniu... : (no dramat, podobno serce, ale jak tak się prowadzi i waży "200 kg" to tak się kończy...
RIP
Wystarczy odwiedzić temat Jedna wielka niewiadoma.Gracie Klaasena? Cały czas dobry kurs 1.83 trochę to smierdzi walkiem. Są jacyś darterzy? ????
Jelle ma kontuzję nadgarstka i możliwe, że w najbliższym czasie będzie musiał poddać się operacji.
ezpolonia u19 lks u19 over 2.5 @2
w ostatniej chwili zdążyłem ???? dzięki ????polonia u19 lks u19 over 2.5 @2
Aab 2 vs Lyseng over 1.5 gola HT 1.66