5567
Użytkownik
O to ze nic o tym nie wiedziałem? Myślałem, ze się podrapali, bo cos o Stanowskim wspominal wczoraj.o co Ci chodzi?
Masakra, nie wierze...
WIELKA SZKODA : (
O to ze nic o tym nie wiedziałem? Myślałem, ze się podrapali, bo cos o Stanowskim wspominal wczoraj.o co Ci chodzi?
no dramat, podobno serce, ale jak tak się prowadzi i waży "200 kg" to tak się kończy...O to ze nic o tym nie wiedziałem? Myślałem, ze się podrapali, bo cos o Stanowskim wspominal wczoraj.
Masakra, nie wierze...
WIELKA SZKODA : (
nie przesadzaj z waga, otyly byl, ale pelno takich i chodza po swiecie nadal..no dramat, podobno serce, ale jak tak się prowadzi i waży "200 kg" to tak się kończy...
RIP
chodza, ale jak się tyle waży i je się ciągle świństwa to duża szansa zawałunie przesadzaj z waga, otyly byl, ale pelno takich i chodza po swiecie nadal..
W kilku ostatnich odcinkach byl "na gazie" mocnym. Ja jakis tydzień temu bylem z kumplem w tej knajpie w której najczęściej nagrywali. No i tak siedzimy, pijemy piwko, w pewnym momencie widzę, ze wchodzi Karol z kamera i siada przy stoliku. Po jakichś 30min. zobaczyłem Pawła jak zblizal sie do knajpy powolnym krokiem (bardzo powolnym) i gdy juz byl przy drzwiach to podparl sie ręką, żeby chyba się nie przewrócić, otworzył drzwi i poprosił Karola na zewnatrz (chyba wstydzil sie wejść do środka w takim stanie) i nagrywali na zewnątrz. To byl pierwszy raz kiedy go zobaczyłem na zywo, wczesniej oglądałem go tylko w tv i na yt. Popatrzylem chwile jak nagrywają i poszedłem... Poczułem sie jakis taki nie wiem, zawiedziony tym co zobaczyłem. No a teraz juz od kilku odcinkow wspominal o tym 500 odcinku, strasznie się cieszył na niego... Ciekawe czy to kumulacja juz nastąpiła, czy po prostu mocno postanowił poswietowac po wczorajszym nagraniu... : (no dramat, podobno serce, ale jak tak się prowadzi i waży "200 kg" to tak się kończy...
RIP
Wystarczy odwiedzić tematGracie Klaasena? Cały czas dobry kurs 1.83 trochę to smierdzi walkiem. Są jacyś darterzy? ????
Jelle ma kontuzję nadgarstka i możliwe, że w najbliższym czasie będzie musiał poddać się operacji.
ezpolonia u19 lks u19 over 2.5 @2
w ostatniej chwili zdążyłem ???? dzięki ????polonia u19 lks u19 over 2.5 @2
Aab 2 vs Lyseng over 1.5 gola HT 1.66