brooklynbounce
Użytkownik
Panowie, coś ze skoków proponujecie? o 9:00 blokują zakłady Kilka ciekawych par, ale nie oglądałem wczoraj i nie wiem co by tu zaatakować by się lepiej oglądało
Stocha ze wygra Kule :grin::grin:Panowie, coś ze skoków proponujecie? o 9:00 blokują zakłady Kilka ciekawych par, ale nie oglądałem wczoraj i nie wiem co by tu zaatakować by się lepiej oglądało
jednak się myliłem :-(Marines-Adelide NO BTS @ 2.75
Ja zagralem takie cos.Opieram to 2H2 pomiedzy tymi zespolami.Zawsze byl BTS wiwc za proste by bylo zeby wpadl kolejny.Moze sie myle oby nie....
Marines-Adelide under 3,5 @1.66
Wszystko minus wczoraj ????Tampa over 2 @2.15
tak, faktycznieTo jest na 1 serię
3 celne strzały :grin:komentarz do 1 połowy: walczylim, walczylim i się zesralim :grin:Brisbane - Melbourne bts do HT @4,25 - ostrożnie ze stawką ????
Myślę, że chłopaki podtrzymają tradycję i postrzelają. Szczególnie, że kilku zmienników będzie grało od początku i będą się chcieli pokazać. ????
Yokohama - Tokushima @ over 2,5 gola 2,70
spokojnie
????Żałosne te skoki po tych śmiesznych zmianach Norweg dostał strzała w plecy po wybiciu, a odjęli mu 25pkt za wiatr pod narty To jest czysta kpina ???? Za czasów Małysza to było. Wiało 7 metrów na sekundę a chłop szedł w ten wiatr jak dziwka w tany i żaden wiatr mu nic nie robił. Teraz zasady jak i cały świat - pizdusiowate Wygrają jak zwykle Niemcy, chociaż Norwegowie wyglądają najlepiej, ale z sędziami i tymi śmiesznymi ,, obliczeniami " nie wygramy, bo oni mogą podać tam naprawdę co tylko chcą Jestem zniesmaczony jak to widzę.
Niemcy @1,90, pobrałem za 100 żeby lekko zabić ten niesmak.