slomiany400
Użytkownik
ten koleś dał mi ta pewke co tam podawal na gg, nie zaufałem mu, a tu wchodzi haha ????
A moim zdaniem Rzeszów u siebie powalczy. Wiem, że w tym sezonie osmieszali się nie raz ale ostatnio jakby nieco lepiej ta gra wygląda. Natomiast Modena ten sezon zupełnie bez szału, potencjał zwłaszcza na zagrywce mają ogromny, ale rzadko kiedy są w stanie w pełni go pokazać. Jeśli i tutaj nie wstrzelą się swoją zagrywką, to Resovia nie jest bez szans na pewno.No Resovia to jest przetragiczna akurat
myślę, że bardziej prawdopodobne 3:0, aczkolwiek na 3:0 to sie w siatówce nie gra ????
-1.5 i będzie luz
Co Ty płaczesz kolo to ja nie mam pytań ???? za ile zagrałeś? dalej po 5 zł pykasz i płacze tutaj urządzasz, czy chociaż za stówke jakąś? ????17:13 pewnie nie wystarczy żeby seta dociągnąc...
odrobione z nawiązką
-1,5 @2 mocniej
a Ty nie pisałeś wczoraj czy w poniedziałek, że już ostatni typ i nie podajesz? ????Lube ładnie połapane po @1,72 w 3 secie przy 22:21 dla Skry
Rzeszów nie powalczy bo nie ma po prostu czym. Schmitt przez cały sezon sie łamie, Schops po kontuzji jest katastrofalnyA moim zdaniem Rzeszów u siebie powalczy. Wiem, że w tym sezonie osmieszali się nie raz ale ostatnio jakby nieco lepiej ta gra wygląda. Natomiast Modena ten sezon zupełnie bez szału, potencjał zwłaszcza na zagrywce mają ogromny, ale rzadko kiedy są w stanie w pełni go pokazać. Jeśli i tutaj nie wstrzelą się swoją zagrywką, to Resovia nie jest bez szans na pewno.
Żartem, Ty chyba nie powinieneś się czepiać o takie posty:razz:a Ty nie pisałeś wczoraj czy w poniedziałek, że już ostatni typ i nie podajesz? ????