dzięki ????a co sie miało stać? ????
w pierwszym Biełgorod sie nie obudził, potem uruchomili serwis i pozamiatali tak jak mieli pozamiatać
Dzieki Dawido za Belgorod i Istanbul w siate ???? skorzystalem . Rowniez Lube poszlo 3:1 . Widac , ze masz duze pojecie i nie przejmuj sie hejterami ???? . Pozdro .a co sie miało stać? ????
w pierwszym Biełgorod sie nie obudził, potem uruchomili serwis i pozamiatali tak jak mieli pozamiatać
Universitario Popayan - Deportivo Pasto over 3.5 @1.61
Reputa za ten Biełgorod. Początek serio całkiem odmiennie wyglądał aniżeli opisywałeś w analizie. Skończyło się jak przewidywałeś.a co sie miało stać? ????
już 2-0 w 9. minucie... :;/:over 1.5 HT w meczu towarzyskim Stjordals było @1.85 a ja głupi czekałem do @2.00
w Norwegii bardzo często padają bramki w pierwszych 10'
Pisanie analiz pod typ to na forum nagminne, ale żeby analizę meczową robić pod typ to tylko DawidBarca :grin:a co sie miało stać? ????
Mieli przestoje bo ich Biełgorod zbombardował zagrywką której nie dało sie przyjąć ???? To chyba co innego niż nie kończenie ataków po dobrym przyjęciu? ????Pisanie analiz pod typ to na forum nagminne, ale żeby analizę meczową robić pod typ to tylko DawidBarca :grin:
Zaksa miała 22:17 w 3 secie i 11:7 w 4. Oglądałem cały mecz i Zaksa była lepsza przez większośc spotkania ale co z tego jak przestoje mieli katastrofalne, do tego Rosjanie trafiali w ważnych momentach zagrywką. Powinno się skończyć 3:1 dla Zaksy a jest 1:3. Ciekawy rewanż się szykuje, ale na tym poziomie tak końcówek grać już nie można
SzybkoAGF gol przed 80' @2.25
AGF o1.5 gola @2.2Szybko