perek99
Użytkownik
przepraszam bardzo, byłem na miesięcznym odwyku i są widoczne efektyŻartem, Ty chyba nie powinieneś się czepiać o takie posty
przepraszam bardzo, byłem na miesięcznym odwyku i są widoczne efektyŻartem, Ty chyba nie powinieneś się czepiać o takie posty
http://i64.tinypic.com/v8h3rq.jpg[/IMG]]ten koleś dał mi ta pewke co tam podawal na gg, nie zaufałem mu, a tu wchodzi haha ????
co to za efekty?przepraszam bardzo, byłem na miesięcznym odwyku i są widoczne efekty
niezły czad był ????czuję bramke w Grudziądzu
over 0.5 @2.10
No widać, widać! Żartowałem. Pozdro!przepraszam bardzo, byłem na miesięcznym odwyku i są widoczne efekty
nie myślę o hazardzieco to za efekty?
Zabawne to co tu robisz ???? ????nie myślę o hazardzie
naoglądał się repry, a tam takie łamagi grały w Bułgarii, ze Sokolov tylko na sytacyjnych piłkach grał.Sorry, ale to pieprzenie grubasa Drzyzgi o Sokolovie jest dla mnie po prostu komiczne ???? ta gruba świnia ogląda tą siatke od 100 lat i dalej nie ma o niej pojęcia ????
"Sokolov to typowe siła x ramie i drwal" ????
gość kosmicznie trzymający kierunki o mega pewnym nadgarstku ????
jestem chłopakiem od atmosferyZabawne to co tu robisz
no pewnie dlatego pieprzynaoglądał się repry, a tam takie łamagi grały w Bułgarii, ze Sokolov tylko na sytacyjnych piłkach grał.
2:16 pewnie jeszcze się nie obudzili :grin:VirtusPro -2,5 r na Trainie @1,9
???? hahajestem chłopakiem od atmosfery
albo chcesz pomagać ograć buka innym albo nie... od paru h piszesz jak to nie chce Ci się tu nic robić już fuck logic ????K..a gdyby chociaż za 1 pkt reputacji było z 10 zł ???? a tak to idzie ta reputa idzie, ale po ch..j to tak naprawdę ????
no bez sensu ????
bez kitu zastanowić sie tak nad sensem wpisywania sie na tym forum to jednak odechciewa sie trochę ???? ale można sie odstresować pisząc chociaż podczas meczu ???? jedyny plus ????
Było grać under 2.5 rudny VP2:16 pewnie jeszcze się nie obudzili :grin:
Platinum Stars - Amazulu over 4.5 @1.72
no bo dzisiaj mi sie nudzi oporowo to sobie pisze ???? potem znowu ze 2 miechy mnie nie będzie luz ????albo chcesz pomagać ograć buka innym albo nie... od paru h piszesz jak to nie chce Ci się tu nic robić już fuck logic ????
w sensie, że sprzedają typy?nie no tak pisze o sensie wpisywania sie na tego typu forach, chyba tylko wybicie sie do płatnych typów, tak jak to niektórzy stąd zrobili.