kv93
Użytkownik
Bidvest Wits 3 gol @2.2
Bidvest Wits 3 gol @2.2
kumam o co chodzi, jestem moderatorem na innym forum i ponad 4k postów i człowiek myśli po co to robi, po co goni za tym wszystkim, skoro to nic nie daje, a przez ten czas mógłby zrobić coś innego, ale klimat rozmowy z ludźmi na shoutboxie to chyba to trzyma człowiekano bo dzisiaj mi sie nudzi oporowo to sobie pisze ???? potem znowu ze 2 miechy mnie nie będzie luz ????
nie no tak pisze o sensie wpisywania sie na tego typu forach, chyba tylko wybicie sie do płatnych typów, tak jak to niektórzy stąd zrobili.
takw sensie, że sprzedają typy?
No właśnie właśnie ????kumam o co chodzi, jestem moderatorem na innym forum i ponad 4k postów i człowiek myśli po co to robi, po co goni za tym wszystkim, skoro to nic nie daje, a przez ten czas mógłby zrobić coś innego, ale klimat rozmowy z ludźmi na shoutboxie to chyba to trzyma człowieka
wiadomo jakimiś betami też można się pochwalić i zarobić lub dać innemu zarobić, ale nic za to nie oczekiwać
zawsze miło mi było, jak potem dostawałem na skrilla przelew z wiadomością, że na flaszke za dobry bet
wciąga to, sam mam ochotę iść do parku złapać jakąś laskę za cycki na ławce, ale nałóg przed kompem silniejszyNo klimat jakiś tam jest, ale marnotrawstwo jest to straszne czasu, to już lepiej po świeżym powietrzu pochodzić, niż kisić sie przed tym kompem pieprzonym
No to też prawdawciąga to, sam mam ochotę iść do parku złapać jakąś laskę za cycki na ławce, ale nałóg przed kompem silniejszy
Jak przecież nawet osoby w kręgach administracji i modów tego forum dają płatne typy, ale jak ktoś z poza kółka adoracji się wybijał (był ziomek nie pamiętam nicku ale podawał kozackie typy na forum z kosza, a potem banik, loki 3 z siatki kozackie typy, banik) to kły jak to mówił Schetyna były młodym wilkom tępione od razu heheno bo dzisiaj mi sie nudzi oporowo to sobie pisze ???? potem znowu ze 2 miechy mnie nie będzie luz ????
nie no tak pisze o sensie wpisywania sie na tego typu forach, chyba tylko wybicie sie do płatnych typów, tak jak to niektórzy stąd zrobili.
RozliczamWybrzeże Gdańsk 0,5 @1,90 (ręczna)
jeszcze jak się wygrywa i ma w pytę kasy na koncie to jakoś rekompensuje siedzenie przed kompem.bez kitu jak ja popatrze, że jakieś 3 lata temu nie było dnia, żebym kuponu nie wkleił do tematu swojego to bez kitu sobie tak myśle, że byłem uzależniony od tego forum
ale przychodzi taki moment, że trzeba powiedzieć, że wirtualne życie ***** da, wirtualnych lasek sie nie porucha taki przykład na przykład
Seweryn?kozackie typy na forum z kosza
Obserwator tu był kozakiem oporowym, ale potem olał i na płatne poszedłJak przecież nawet osoby w kręgach administracji i modów tego forum dają płatne typy, ale jak ktoś z poza kółka adoracji się wybijał (był ziomek nie pamiętam nicku ale podawał kozackie typy na forum z kosza, a potem banik, loki 3 z siatki kozackie typy, banik) to kły jak to mówił Schetyna były młodym wilkom tępione od razu hehe
Życie masz jedno. Czas powiedzieć, że trzeba coś zmienić i zacząć wdrażać to w życiejeszcze jak się wygrywa i ma w pytę kasy na koncie to jakoś rekompensuje siedzenie przed kompem.
Ja już nie pamiętam kiedy ostatnio w weekend byłem na jakimś piwie, zawsze siedzie przed kompem i mecze, taki styl życia.