>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [56]

Status
Zamknięty.
perek99 27,5K

perek99

Użytkownik
ale ten for bet to limitujący buk, byle jaki over w piłce po marnym kursie 1,3 można postawić max za 100 zł ????
takiego cyrku nie wiedziałem

B 35,1K

bukovina

Użytkownik
To ja wam polecam takie ako
Juventus @1. 75
Leicester czysta 1 dobry kurs @3.00 lub jak ktoś woli bezpieczniej to Over 2.5 @ 1.61
Fritz @1.57
Kyrgios Zverev Over 23.5 @2.00
Cleveland - Detroit 1/1 ht/ft @1.66
Venus @ 1.61
Ako 44(grając czyste 1 na lisy)

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
z drugiej strony strasznie szkoda mi Kayli Day, ktora gra swietnie przeciez nie tak dawno wydostala sie z itfow gdzie na niej kupe kasy zarobilem, ma zaledwie 17 lat, ale braklo chyba warunkow fizycznych na Hiszpanke, na tym meczu trafilem seta na amerykanke ale pozniej widzac co sie dzieje pogralem po 1.8 hiszpanke, ktora jest bardzo chimeryczna i czesto slabo chodzi w poczatki meczy, chociaz w zeszlym roku wydawalo sie, ze z Sevastova tez zle weszla i pozniej bedzie tylko lepiej a przegrala 2-0

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
Rosol chyba wraca do formy mio wszystko pogralbym na seta Gabe po 2.0, no chociaz zupiarz rozprawil sie z mocnym jak na warunki takich turniejow Gombosem, biore Gaba 2 set po 2.0

perek99 27,5K

perek99

Użytkownik
ciekawy ten mecz Gabali, walczą o mistrza i przegrywają z drużyną, która o nic nie gra już
myślałem, że może łamak, ale coś nie strzelają

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
Rosol chyba wraca do formy mio wszystko pogralbym na seta Gabe po 2.0, no chociaz zupiarz rozprawil sie z mocnym jak na warunki takich turniejow Gombosem, biore Gaba 2 set po 2.0
✅
przed napisaniem posta na temat Peng kurs stal po 2.25 spojrzalem teraz zbity do 2.1 mam nadzieje, ze nikogo nie bede mial na sumieniu
to teraz mecz Rosol 1.80
szybko polamany ale tam jeszcze kilka breakow powinno byc..

babunia 316

babunia

Użytkownik
Neftchi Baku
jeśli wjadą linię to:
typ1: over 8 (azjan) RR po kursie 1,9
typ2: ewentualna dokładka na over 7,5 RR po kursie 1,8

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom