oglądam ten mecz bo ponoć ma być fix 0:0 do HT, sprawdzę naocznie ????RNK Split - Dinamo Zagrzeb
Over 0.5ht @1.50
patrzysz pod bf ?oglądam ten mecz bo ponoć ma być fix 0:0 do HT, sprawdzę naocznie ????
przecież wiem ???? juz poprawionepatrzysz pod bf ?
_STAN_ a co do sygnaturki to jest hasełko Denisa Rodmana, przecież go masz w avatarze nawet ????
RNK Split - Dinamo Zagreb over 0,5 HT @ 1.95
To super xDoglądam ten mecz bo ponoć ma być fix 0:0 do HT, sprawdzę naocznie ????
Masz jakieś przepowiednie co do 2 połowy?oglądam ten mecz bo ponoć ma być fix 0:0 do HT, sprawdzę naocznie ????
Ogólnie to dzieje się tam coś? Bo skoro w pierwszym meczu było 6:0, to też po co się Dinamo ma spinać.oglądam ten mecz bo ponoć ma być fix 0:0 do HT, sprawdzę naocznie ????
ładny teatrzyk, lepszy jak wczoraj w Peru ????Masz jakieś przepowiednie co do 2 połowy?
kursy na Peng cały czas lecą, ale ja mam nadzieję, że tak jak w Chinach wygrała Peng, tak w USA wygra Venus, ona w każdym meczu wygląda jakby już paliwo się skończyło, a mimo to gra dalejjeszcze tak dot. meczu Peng, jedynym minusem i ryzykiem tego meczu moze byc fakt ze Williams potrafi mocniej uderzyc i skonczyc winnerem nie pisze juz o Pisi, ktora ewidentnie ma z tym problem, ale sugeruje sie jednak systematycznoscia chinki, ktora naprawde fajnie wyglada na tym turnieju, nie ma wiekszych problemow z pierwszym serwisem co moze byc dodatkowym atutem w meczu, jest wybiegana ma, jest solidnie przygotowana fizycznie co daje kolejny plus, jezeli mecz bedzie trwal 3 sety to czorna znow sie bedzie slaniala na nogach a podejrzewam, ze krotkich wymian tam nie bedzie no chyba ze Venus szybko bedzie konczyla pilki wyrzucajac po autach, drugi scenariusz to Venus bedzie wszystko trafiac no ale to jest ryzyko a kurs chyba jednak sklania zeby to pograc dobra tyle ode mnie na ta chwile
nie przekonuje mnie ten argument, ale dziwi mnie wygrana dwoch wczorajszych debli zlozonych z amerkancow i to w takich okolicznosciach, jak ktos wie czy turniej na Indian Wells sa transmitowane w stanach na szersza skale w celu zachecenia do ogladania US Open? tam sie licza tylko zyski z ogladalnosci, kiedys pisalem na temat koncowek w nba wiec kto wie co sie moze wydarzyc, ja jednak podaje typy sugerujac sie tylko i wylacznie forma sportowa.kursy na Peng cały czas lecą, ale ja mam nadzieję, że tak jak w Chinach wygrała Peng, tak w USA wygra Venus, ona w każdym meczu wygląda jakby już paliwo się skończyło, a mimo to gra dalej