kv93
Użytkownik
I za mniejszą stawkę over 8.5 @2.62
I za mniejszą stawkę over 8.5 @2.62
Wszytsko fajnie ale wczoraj zrobiłem na właśnie samych lamakach w tenisie.. Dlatego ja tam nie wierzę w takie pewki choć nie umniejszam że wsyztsko jest możliwe i 3mam kciuki abyś zarobił ???? coś napewno z tego pożyczę ????Nishikori 2:0
Pouille 2:0
Nadal
Kyrgios
Pliskova
Williams
Mladenovic
Kerber
ako @30
będzie ez ????
wiadomo, takie kupony to głównie dla zabawy, najlepiej zarabia się na live ????Wszytsko fajnie ale wczoraj zrobiłem na właśnie samych lamakach w tenisie.. Dlatego ja tam nie wierzę w takie pewki choć nie umniejszam że wsyztsko jest możliwe i 3mam kciuki abyś zarobił ???? coś napewno z tego pożyczę ????
Zamknąłem przy - 5 ???? 98% wygranej ????Zagrałem handi - 1.5 za 1.75 mam nadzieję, że się uda ????
Pozdr
zeby placzu nie bylo od razu Ci pisze, ze Kuza Ci nie wejdzie, odpusc ten meczTenis - Indian Wells
Kei Nishikori vs Gilles Muller 1 @ 1.28
Rafael Nadal vs Fernando Verdasco 1 @ 1.20
Grigor Dimitrov vs Jack Sock 1 @ 1.44
Svetlana Kuznetsova vs Caroline Garcia 1 @ 1.53
Karolina Pliskova vs Timea Bacsinszky 1 @ 1.36
Elina Svitolina vs Garbine Muguruza 1 @ 1.57
Angelique Kerber vs Elena Vesnina 1 @ 1.33
@ 9.76 Bet365
popieram, dla mnie Garcia ma większe szanse, zresztą w poprzednim poście pisałem, że gram ją singlem, chociaż pewka to nie jestzeby placzu nie bylo od razu Ci pisze, ze Kuza Ci nie wejdzie, odpusc ten mecz
Jablonec - Hradec Kralove, over 0.5 HT, 1.72 bet365
Szczerze mówiąc też lubię puszczać tasmy a zwłaszcza a weekend i potem oglądać i przeżywać te emocje ???? i bardziej się jaram jak wjedzie mi taśma np na tysiąc złotych za 20zl przy 6 czy 7 meczach niż 2 mecze za 500zl i do wygrania tysiąc ???? po takich dubelkach zawsze wydaje mi się, że będę krócej żył..wiadomo, takie kupony to głównie dla zabawy, najlepiej zarabia się na live ????
z babami to roznie, ale jezeli Garcia podtrzyma chociaz poziom w meczu z Konta to Kuza nie pogra za duzo, Peng powiedzialbym, ze perfekcyjna w trzymaniu pilki w korcie na dodatek jak trzeba to porozrzuca a czorna czesto wyrzuca i sie to na niej zemsci, Peng dla mnie dzisaj to typ dnia chyba 2.20popieram, dla mnie Garcia ma większe szanse, zresztą w poprzednim poście pisałem, że gram ją singlem, chociaż pewka to nie jest
Abu Dhabi - Al Hilal Riyadh, over 2.5 FT @ 1.22 bet365