co to ta malaga? ????Na malage juz 1.71...mozna bylo lapac nawet 4.6+...
co to ta malaga? ????Na malage juz 1.71...mozna bylo lapac nawet 4.6+...
Kosz.co to ta malaga? ????
wygrałCo sie stalo z meczem Rosola?
Lokomotiv Kuban - Unicaja Malaga ????co to ta malaga? ????
jeszcze ktos mi napisze?Lokomotiv Kuban - Unicaja Malaga ????
Motherwell U20 - Patrick U20 over 5.5 HT @1.66
To po **** pytasz ? Malaga ma dwie sekcje. Piłkę nożną i kosza. Siedzisz w tym choć trochę to masz świadomość, że piłkarze nie grają w przeciągu 3 dni drugiego spotkania. I jeszcze pretensje, ze ludzie mu odpowiadają.jeszcze ktos mi napisze?
czy Wy czytacie posty? czy odpisujecie na potege z mysla o reputce....
rozumiem te same odpowiedzi w przeciagu minuty, ze rownolegle ktos pisze i wstawia, ale 5 minut pozniej?
Ostatnio ciapak bez formy, trzeba chyba próbować Rubla, jak myślisz ?Ten Rublev to mega dziwny zawodnik. Jest faworyzowany co mecz i z kazdym ma ogromne problemy ze zwyciestwem. Nawet Ciapak go jedzie jak chce.
57:73... Zeby nie bylo ze nie rozliczamMalaga win @ 3.25 Bet365. Z taka gra u siebie Lokomotiv to sobie moze ogrywac ogorkow w lidze.
ziomus wyluzuj, dziekuje wszystkim za odpowiedz, ale jesli 3 gosci mi odpisalo po minucie a kolejny po 10 to o co mu chodzilo? jaki mial cel?To po **** pytasz ? Malaga ma dwie sekcje. Piłkę nożną i kosza. Siedzisz w tym choć trochę to masz świadomość, że piłkarze nie grają w przeciągu 3 dni drugiego spotkania. I jeszcze pretensje, ze ludzie mu odpowiadają.