>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [56]

Status
Zamknięty.
T 189

teesbor

Użytkownik
Lokomotiv Kuban - Unicaja Malaga ????
jeszcze ktos mi napisze?:cool:

czy Wy czytacie posty? czy odpisujecie na potege z mysla o reputce....
rozumiem te same odpowiedzi w przeciagu minuty, ze rownolegle ktos pisze i wstawia, ale 5 minut pozniej?

prof 62,1K

prof

Użytkownik
Ten Rublev to mega dziwny zawodnik. Jest faworyzowany co mecz i z kazdym ma ogromne problemy ze zwyciestwem. Nawet Ciapak go jedzie jak chce.

kwinto 353

kwinto

Użytkownik
jeszcze ktos mi napisze?:cool:

czy Wy czytacie posty? czy odpisujecie na potege z mysla o reputce....
rozumiem te same odpowiedzi w przeciagu minuty, ze rownolegle ktos pisze i wstawia, ale 5 minut pozniej?
To po **** pytasz ? Malaga ma dwie sekcje. Piłkę nożną i kosza. Siedzisz w tym choć trochę to masz świadomość, że piłkarze nie grają w przeciągu 3 dni drugiego spotkania. I jeszcze pretensje, ze ludzie mu odpowiadają.

O 4,6K

oth

Użytkownik
Ten Rublev to mega dziwny zawodnik. Jest faworyzowany co mecz i z kazdym ma ogromne problemy ze zwyciestwem. Nawet Ciapak go jedzie jak chce.
Ostatnio ciapak bez formy, trzeba chyba próbować Rubla, jak myślisz ?

T 189

teesbor

Użytkownik
To po **** pytasz ? Malaga ma dwie sekcje. Piłkę nożną i kosza. Siedzisz w tym choć trochę to masz świadomość, że piłkarze nie grają w przeciągu 3 dni drugiego spotkania. I jeszcze pretensje, ze ludzie mu odpowiadają.
ziomus wyluzuj, dziekuje wszystkim za odpowiedz, ale jesli 3 gosci mi odpisalo po minucie a kolejny po 10 to o co mu chodzilo? jaki mial cel?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom