verno
Znawca - Hokej
10:15>19:15 VP jaki comeback, Pasha pod koniec świetna gra!Virtusi 1.72 Bet365!
10:15>19:15 VP jaki comeback, Pasha pod koniec świetna gra!Virtusi 1.72 Bet365!
Taaa, wystarczyły po 2 rogi dla barcy i psg w jednej jak i drugiej połowie.Taki zakład po takim kursie?! Serio 7,5 było na to?
Virtus Pro @1.80
Niet, ale to chyba przez to, że w ostatnie 7 dni podwoiłem bankrolla i za darmo to mi nic już nie dołożą. Poczekają na moją gorszą passę i coś dorzucą na podpuchęDostaliście dziś lojalke?
Jest .Za wysyłanie komuś pieniędzy na skrillu są opłaty ? Pierwszy raz wysłałem i było bez opłat a jak puściłem dzisiaj to naliczyli mi jakieś %
Jak na moje to sędzia mógłby podarować 10 niesłusznych karnych a i tak bym się cieszył że PSG odpada bo grali tak żenująco że mnie to mocno irytowało mimo że miałem postawione na awans Barcy po fajnym kursie.Ludzie o czym wy piszecie jak sędzia im pomógł? Jakimi trzeba być frajerami by dac sobie strzelić 6 bramek na tym poziomie i to 3 bramki w 6 min. Winni są tylko sobie sami za ich świetna taktykę z cavanim na defensywnym pomocniku. Lequipe już dał okładkę na jutro : Frajerzy co podsumowuje wszytsko. Brawo Barcelona wygrała piłka.
Dwie dali sobie strzelić z karnych (1 wątpliwy, 2 widzial tylko sędzia), no to zostają nam 4 bramki czyli tyle ile barca dała sobie strzelić w Paryżu, faktycznie frajerzy. Jedni i drudzy nie zasłużyli na awans. Wygrała piłka? Wolne żarty.Ludzie o czym wy piszecie jak sędzia im pomógł? Jakimi trzeba być frajerami by dac sobie strzelić 6 bramek na tym poziomie i to 3 bramki w 6 min. Winni są tylko sobie sami za ich świetna taktykę z cavanim na defensywnym pomocniku. Lequipe już dał okładkę na jutro : Frajerzy co podsumowuje wszytsko. Brawo Barcelona wygrała piłka.
szybko ????Sao Paulo v ABC
over 0.5ht
1.72 Bet365