atp_open
Użytkownik
ja tak, ale nie warte zachodu. Ledwo co to przelamal...graliście na Souze?
ja tak, ale nie warte zachodu. Ledwo co to przelamal...graliście na Souze?
Moze i Czeczenia ale 5 bramek do przerwy wpadło. Over 1.5 to była lokata :]Polecam wydać w weekend, ja tak zrobię z kasą za over kartek ???? a nie jakieś Czeczenie grać ????
edit: VP OT, gramy gramy!
????Kalashnikova / Sanchez 2. set @ 1,90
Sao Paulo v ABC
over 1.5ht
1.90 Bet365
Lecimy dalej
Zamiast pisac o czyms co bylo teoretycznie nie mozliwe beda wypominac kontrowersyjny faul na Suarezie ????Po raz drugi na tegorocznych Oscarach powinni ogłosić inne rozstrzygnięcie, Suarez a nie Affleck najlepszy aktor pierwszoplanowy.
teoretycznie niemożliwe było odgwizdanie w tej sytuacji karnegoZamiast pisac o czyms co bylo teoretycznie nie mozliwe beda wypominac kontrowersyjny faul na Suarezie ????
nie bede sie wdawal w dalsza polemike ???? jak dla mnie w obydwoch sytuacjach sedzia mial prawo podyktowac karne i z tego prawa skorzystal. Mimo tych karnych trzeba bylo strzelic jeszcze 4 gole.teoretycznie niemożliwe było odgwizdanie w tej sytuacji karnego
mamy czas, jeszcze 40 minut...Co myślicie o nba dzisiaj? Chicago, Indiana i Clippersi Dadza radę!?
Dzięki, ale jakbyście mogli coś wrzucić przed meczami bo w robocie jestem i. Nie mam za bardzo czasu na sprawdzanie wzyztskiego ale raczej wydaje mi. Się. Że Indiana jak najbardziej i do tego bym polecał Winnipeg w nhl bo walczą o. Play off a Pingwiny mogą sobie pozwolić na porażkę. I motywacja po stronie gospodarzymamy czas, jeszcze 40 minut...
Lecę już i przypominam o typie bo warto, rozliczę rano.Sao Paulo over 2.5 @1.80 Bet365
leci reputa! Polac muTutaj podajemy Typy na żywo , temat odnośnie LM , jest gdzie indziej, proszę się tego trzymać.
szkoda tylko że tak cały czas nie ma... Co chwilę posty w stylu "goool" albo "widzieliście bramkę ? " Już nie mówię o niby obowiązkowej sygnaturce każdego kto pisze w dziale o czym jest wzmianka w regulaminie...Tutaj podajemy Typy na żywo , temat odnośnie LM , jest gdzie indziej, proszę się tego trzymać.
Godoy Cruz
typ: over 2 (azjan)
kurs: 1,7