Chcesz zobaczyć FAME 29 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu FAME 29 - zawalcz o Pay Per View od Superbet!
Nie masz konta w Superbet? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
nie bede sie wdawal w dalsza polemike ???? jak dla mnie w obydwoch sytuacjach sedzia mial prawo podyktowac karne i z tego prawa skorzystal. Mimo tych karnych trzeba bylo strzelic jeszcze 4 gole.
nie no był karny bo Suarez był przed nim a tamten mu przyblokował przez moment nogę więc karny każdy sędzia by w takiej sytuacji gwizdnął zwłaszcza że musi szybko decyzje podjąć. tak jak mówię kluczowe jest to że był wyraźnie przed nim
Dzięki, ale jakbyście mogli coś wrzucić przed meczami bo w robocie jestem i. Nie mam za bardzo czasu na sprawdzanie wzyztskiego ale raczej wydaje mi. Się. Że Indiana jak najbardziej i do tego bym polecał Winnipeg w nhl bo walczą o. Play off a Pingwiny mogą sobie pozwolić na porażkę. I motywacja po stronie gospodarzy
szkoda tylko że tak cały czas nie ma... Co chwilę posty w stylu "goool" albo "widzieliście bramkę ? " Już nie mówię o niby obowiązkowej sygnaturce każdego kto pisze w dziale o czym jest wzmianka w regulaminie...