>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [55]

Status
Zamknięty.
wilczekl 162

wilczekl

Użytkownik
Powtórka ze Stamford Bridge, drugi karny podykotowany po padolino Suareza.
O ewidentnej czerwonej, którą powinien dostać neymar za zwykłe boiskowe chamstwo nie wspomnę.... Wiecie co? W d*pie mam barce i psg bo kibicuję innym, ale większego niesmaku dawno nie miałem po meczu. Niestety ten mecz będzie wspominany jako cud w historii futbolu a prawda jest taka, że można było tu zobaczyć wszystko co w futbolu najgorsze (symulowanie, chamstwo neymara i kosmiczne błędy sędziego) i jak dla mnie te negatywy przekreślają całkiem jakikolwiek pozytywny odbiór tego meczu. Remontada? Jasne z pomocą aktorstwa i sędziego. Naprawdę wielki niesmak i tylko ktoś bezstronny to zauważy, a czas jak zwykle wymaże gorsze fragmenty i wspominany będzie &quot;cudowny&quot; końcowy wynik.

Otrzymane punkty reputacji: +7
domell 454

domell

Użytkownik
Czytam te komentarze i zastanawiam sie, gdzie sa Ci ktorzy pisali mi (rowniez na priva) ze sedziowie pomagaja Realowi (choc kibicuje Liverpoolowi i staram sie byc obiektywny). Ciekaw jestem co maja do powiedzenia o tych dwoch karnych i sytuacji gdy Mascherano trafia Di Marie przy sam na sam? Jak to jest z tymi sedziami, komu pomagaja?

jacksparrrow 486

jacksparrrow

Użytkownik
Niewiele się pomyliłem ze scenariuszem na mecz Barcelony. Sędzia jednak dał 2 karne, a nie 1 no i czerwonej nie było. Ale dawno nie widziałem aż takiego popisu aktorskich umiejętności neymara i suareza. No cóż, jak dla mnie dzisiaj akurat sędzia może nie wypatrzył wynik bo Barcelona była dużo lepsza, ale wypatrzył awans.
a co ty myslisz, przeciez to jest ustawione pod marketing a janusze mysla ze po prostu dziwny wynik w 2meczu
zeby nie bylo postawilem tylko o kartek barcy i nic wiecej w tym meczu, nie pisalem nic pre i nie chce sie wymadrzac po prostu wyrazilem swoje zdanie

applause 2,4K

applause

Użytkownik
Czytam te komentarze i zastanawiam sie, gdzie sa Ci ktorzy pisali mi (rowniez na priva) ze sedziowie pomagaja Realowi (choc kibicuje Liverpoolowi i staram sie byc obiektywny). Ciekaw jestem co maja do powiedzenia o tych dwoch karnych i sytuacji gdy Mascherano trafia Di Marie przy sam na sam? Jak to jest z tymi sedziami, komu pomagaja?
Kto niby pisze ze sedziowie pomagają realowi? z tego zawsze widziałem to wszyscy pisali że Barcie oczywiście oprócz ich kibiców ????

nole 6,1K

nole

Forum VIP

&quot; Ludzie z czego afere kręcicie ?! Przecież ja mówiłem parę dni temu, że 6 wsadzimy &quot;

applause 2,4K

applause

Użytkownik
Teraz widzę że kurs na awans na Barcę był 8.00 w bet365 a pierdolili wszyscy że niemożliwe, że szanse 0. No jak kurs 8.00 = 0% to gratulacje geniusze ????

domell 454

domell

Użytkownik
Następny... Pierwszy karny ewidentny, drugiego dokładnie nie widziałem, Suarez coś od siebie pewnie dodał ale po jednej powtórzę stwierdzam że karny był w tej sytuacji.
Prosze Cie. Skoro taki karny hyl podyktowany za &quot;faul&quot; na Suarezie to czemu nie podyktowal za skrobniecie Di Marii? Czemu nie bylo powtorki z tego zdarzenia?

Gratulacje na nich, choc niesmak jest bardzo duzy ze wzgledu na osobe sedziego.

bercik 169

bercik

Użytkownik
kij z sędzią, puściłem AKO typowo rozrykowe z awansem Barcy w 90 min (@13.00)
a zje*** to brak bramek w meczu City ????
A, że Neymar to pizdusia próbująca od 3 do 10 razy na mecz coś wymusić, to dziś zauważyliście? ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom