luke256
Użytkownik
jutro Liga Europejska ???? tez dobrzeten tydzien to niezla drukarnia hajsu w lidze mistrzow
jutro Liga Europejska ???? tez dobrzeten tydzien to niezla drukarnia hajsu w lidze mistrzow
Przestań żebrać te reputy kochany ????Kochani to ja może jeszcze raz rozliczę .... :grin::grin::grin:
dlaczego nie gacie CSa u ruskich? w 80% przypadkow jest tam wyzszy kurs o jakies 0.2-0.3.Virtusi 1.72 Bet365!
Przy jakim wyniku? W przerwie przy 10-4 tylko @1.40Virtusi 1.72 Bet365!
Nie lubie zwalac na sędziów ale to co gwizdał w strone nurków to aż się odechciewa bo to piłka nie jest a teatr.Di Maria ...
A kartki, których nie rozdał to też pod nurków ? Serio to jest forum bukmacherskie a nie fanpejdże drużyn.Nie lubie zwalac na sędziów ale to co gwizdał w strone nurków to aż się odechciewa bo to piłka nie jest a teatr.
tak, a nie czasem z kursem 500? z tego co śledziłem to z 8 było do złapania przy 5-1Dałem jeszcze o6.5 po kursie 5.5, wyżej była opcja na zdaje sie awans barcy za chyba 101!!! I oczywiście zablokowane.
u ruskich czyli gdzie?dlaczego nie gacie CSa u ruskich? w 80% przypadkow jest tam wyzszy kurs o jakies 0.2-0.3.
teraz bylo 2.06 przy 1.72 na calorocznym
Jo racja, ja łapałem od razu po karnym Neymara, kursy na awans Barcy @9tak, a nie czasem z kursem 500? z tego co śledziłem to z 8 było do złapania przy 5-1
Ja też ale po wyższym kursie. ????Do awansu Barcy dołożyłem City po 1,3 xD
na marathonbetu ruskich czyli gdzie?
Barca-Psg, obie po wiecej niż 1 rożny w obu połowach, WH @7.5
Może dlatego, że mają o rundę szybciej ;p przegrali kolejną rundę i mają eco więc zaraz będzie 13-9VP @1.90, ten bet365 daje takie kursy z dupy, runda wcześniej 1.36 ????