312 minglee Użytkownik Marzec 9, 2017 #628 Barca gra ładnie ale pierwszy mecz utopiła 4-0. Ktoś kto stawiał na ich awans troszkę się chyba podjarał. Nawet przy 5-0 PSG strzela 1 i game over. Kliknij aby rozwinąć... Chyba za bardzo się podjarałeś ziom
Barca gra ładnie ale pierwszy mecz utopiła 4-0. Ktoś kto stawiał na ich awans troszkę się chyba podjarał. Nawet przy 5-0 PSG strzela 1 i game over. Kliknij aby rozwinąć... Chyba za bardzo się podjarałeś ziom
116 gsmfon Użytkownik Marzec 9, 2017 #629 Ciezko było ale wygrała Kliknij aby rozwinąć... Te domy to u Ciebie okreslenie pewniejszego typu? :grin: Graty ???? P.S mialem po 3.00 ale zamykalem przy 5:3 bodajże.
Ciezko było ale wygrała Kliknij aby rozwinąć... Te domy to u Ciebie okreslenie pewniejszego typu? :grin: Graty ???? P.S mialem po 3.00 ale zamykalem przy 5:3 bodajże.
6,7K marek611 Czasem udaje mi sie wygrac Marzec 9, 2017 #630 Barka jeszcze jeden Kliknij aby rozwinąć... :grin: posłuchali
1,6K wisla9110 Użytkownik Marzec 9, 2017 #632 Hahahahahahahaha PSG frajerzy stulecia! Brawo! Krychowiak to im pecha przynosi ????
T 189 teesbor Użytkownik Marzec 9, 2017 #633 ***** tylko ja nie ogladam. frajer jestem. *****. ktos od csa...jak widzi virtusow? przegrywaja i kursy ladne sie poajwily
***** tylko ja nie ogladam. frajer jestem. *****. ktos od csa...jak widzi virtusow? przegrywaja i kursy ladne sie poajwily
6,1K nole Forum VIP Marzec 9, 2017 #635 Myślę, że po takie 1 połowie nie można nie sprobować... BARCELONA AWANS @ 4,00 całoR. Tak jak pisałem w dziale. Gryzą trawę i piasek pod trawą. Moim zdaniem PSG za taką postawę jak w 1 połowie prosi się o odpadnięcie. Kliknij aby rozwinąć...
Myślę, że po takie 1 połowie nie można nie sprobować... BARCELONA AWANS @ 4,00 całoR. Tak jak pisałem w dziale. Gryzą trawę i piasek pod trawą. Moim zdaniem PSG za taką postawę jak w 1 połowie prosi się o odpadnięcie. Kliknij aby rozwinąć...
1,1M verno Znawca - Hokej Marzec 9, 2017 #638 Barca awans @4 próbuję, jest okazja ???? Kliknij aby rozwinąć... 3:1 do 87min >6:1 no co mogę powiedzieć, PEWNIACZEK
Barca awans @4 próbuję, jest okazja ???? Kliknij aby rozwinąć... 3:1 do 87min >6:1 no co mogę powiedzieć, PEWNIACZEK