>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [55]

Status
Zamknięty.
opensparviere 317

opensparviere

Użytkownik
Jak myślisz, ogarną chociaż jeszcze jeden set? Bo ładny bet mam i fajnie by było gdybym mógł zamknąć z lepszym zyskiem niż 6% ????

5567 719

5567

Użytkownik
Slyszeliscie, ze Lewy w Londynie po meczu z Arsenalem poszedł do ekskluzywnego nocnego klubu? : ) Fotka obiegla Internet i co ciekawe nic nie słychać jakoby ktos z nim poszedł z drużyny. Tak sobie mysle, ze jego zona w ciąży zaawansowanej, a wiadomo jak to jest z sexem, gdy partnerka w ciąży... Myślicie, ze poszedl podupczyc? W każdym razie Anka pewnie sie wku....

rafcio_100 3,7K

rafcio_100

Użytkownik
Slyszeliscie, ze Lewy w Londynie po meczu z Arsenalem poszedł do ekskluzywnego nocnego klubu? : ) Fotka obiegla Internet i co ciekawe nic nie słychać jakoby ktos z nim poszedł z drużyny. Tak sobie mysle, ze jego zona w ciąży zaawansowanej, a wiadomo jak to jest z sexem, gdy partnerka w ciąży... Myślicie, ze poszedl podupczyc? W każdym razie Anka pewnie sie wku....
Źródło ?

ksznicz 408

ksznicz

Użytkownik
Kelly 6-0 ✅✅✅

Tego się nie spodziewałem. Zmiótł go z kortu, a od 4-0 w 2. secie, można było łapać fajne kursy na przełamanie i DW 6-0 ;) Zupełne zrezygnowanie i brak chęci u Nowozelandczyka.

Bagnis 5-7 ⛔ ⛔⛔

Cóż... troszkę pechowo. Liczyłem, że dociągnie do TB i przypadkiem będzie prowadził w TB, wówczas pewnie zamknąłbym zakład z ok. 135-140% stawki. Stracił podanie ładując DF, dwa auty na żyletki i jednym niewymuszonym. Trudno. Jedziemy dalej
.
Piłka nożna na minus.

Bagnis jakimś cudem ogarnął Benka po kursie 23. ???? Dlaczego zagrałem go za &quot;końcówkę&quot; na koncie? ????

5567 719

5567

Użytkownik
O kurde, myślałem, ze kazdy wie, bo nasze media podchwycily od razu i niemal na każdej stronie o tym czytałem. Nawet się dziwilem, ze nikt tu nie wspominal o tym. Wpisz sobie &quot;Lewandowski klub Tape&quot; w Google. Paparazzi zrobii mu fotkę w nocy jak wychodził z klubu. W brytyjskich mediach bylo o tym głośno : ) Ja akurat na jakims twitterowym koncie to zobaczyłem.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom