opensparviere
Użytkownik
Jak to było? Kto nie wygrywa 3-0 przegrywa 3-2? ???? Hyundai #Belive
Powinni, chyba.Jak myślisz, ogarną chociaż jeszcze jeden set? Bo ładny bet mam i fajnie by było gdybym mógł zamknąć z lepszym zyskiem niż 6% ????
SWQ thunder po 9 roznych @ 2,62
Źródło ?Slyszeliscie, ze Lewy w Londynie po meczu z Arsenalem poszedł do ekskluzywnego nocnego klubu? : ) Fotka obiegla Internet i co ciekawe nic nie słychać jakoby ktos z nim poszedł z drużyny. Tak sobie mysle, ze jego zona w ciąży zaawansowanej, a wiadomo jak to jest z sexem, gdy partnerka w ciąży... Myślicie, ze poszedl podupczyc? W każdym razie Anka pewnie sie wku....
:-|djoko z troją debel na pół gwizdka, a cuevasy i tak w pałę eheh
siostry kichenok @2.25
Piłka nożna na minus.Kelly 6-0
Tego się nie spodziewałem. Zmiótł go z kortu, a od 4-0 w 2. secie, można było łapać fajne kursy na przełamanie i DW 6-0 Zupełne zrezygnowanie i brak chęci u Nowozelandczyka.
Bagnis 5-7
Cóż... troszkę pechowo. Liczyłem, że dociągnie do TB i przypadkiem będzie prowadził w TB, wówczas pewnie zamknąłbym zakład z ok. 135-140% stawki. Stracił podanie ładując DF, dwa auty na żyletki i jednym niewymuszonym. Trudno. Jedziemy dalej.
O kurde, myślałem, ze kazdy wie, bo nasze media podchwycily od razu i niemal na każdej stronie o tym czytałem. Nawet się dziwilem, ze nikt tu nie wspominal o tym. Wpisz sobie "Lewandowski klub Tape" w Google. Paparazzi zrobii mu fotkę w nocy jak wychodził z klubu. W brytyjskich mediach bylo o tym głośno : ) Ja akurat na jakims twitterowym koncie to zobaczyłem.Źródło ?
Sami skosni grali pod koniec, nie było szans bez Chorwataehh Hyuindai..
To nowosc na tym forumvalentine28 jesteś? Pilna akcja, można zarobić ????
:-(Sagan Tosu - Hiroshima, over 1.5 @ 1.33 bet365
99:85-2.5 Milwaukee 1.90