>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [55]

Status
Zamknięty.
ksznicz 408

ksznicz

Użytkownik
Johson się nabijał na początku seta pewnie że Matkowski taki niezbyt fit, to masz kurde dziadu teraz kto w debla potrafi grać ????
Na wybitny fit już nie wyglądał pół roku temu... ale co doświadczenie, to doświadczenie ;)

R 1,6K

ranver

Użytkownik
Minnesota Timberwolves 2,90

Jak dla mnie to po prostu trzeba zagrac. Golden po kontuzji Duranta nie przypomina w niczym druzyny jeszcze chociazby sprzed miesiaca. Masa glupich strat + nieskutecznosc liderow. Widac juz tutaj spore uzaleznienie od KD. A Sota ? na wrecz przeciwnym biegunie. Zdecydowanie ogarneli sie po kiepskim poczatku sezonu i teraz maszynka Thibodeau w koncu zaczyna funkcjonowac jak nalezy. Na ostatnich 7 meczow 5 wygranych (przegrana mega pechowa ze Spurs i wyrazna z Houston). Ci chlopcy naprawde uwierzyli w to ze moga awansowac do playoffow jeszcze w tym sezonie i dzisiaj wobec problemow Warriors moga zrobic ku temu marzeniu kolejny krok.
Jestem zniesmaczony tym co zobaczylem. Drugie polowy nadal to ich pieta achillesowa. straszna zapasc, a szczegolnie Townsa ktory dostal normalnie raka mozgu , jeszcze te osobiste ... i ten run 0-13 ... bardzo szczesliwie , no ale ✅

Otrzymane punkty reputacji: +2
R 1,6K

ranver

Użytkownik
Tylko 4 kwarta. Są jeszcze młodzi, mają prawo do choków
niby tak tylko kurde ktory to juz raz oni tak odwalaja to sie zliczyc nie da , tylko ze zazwyczaj jak tracili przewage to mecz byl w plecy , teraz wygrana to zawsze jakis progres ;)

ksznicz 408

ksznicz

Użytkownik
Bradley Mousley win @ 2,00 (wszystko od 2,00 lub wyżej)
Gra u siebie, serwis mu siedzi, a Evan King to żaden mocarz. 1. runda męki z Bosniakiem, 3. runda mega na farcie wygrał z van Pepperzelem. Daję mu jakieś 65% szans

Otrzymane punkty reputacji: +2
opensparviere 317

opensparviere

Użytkownik
niby tak tylko kurde ktory to juz raz oni tak odwalaja to sie zliczyc nie da , tylko ze zazwyczaj jak tracili przewage to mecz byl w plecy , teraz wygrana to zawsze jakis progres
Ja jestem mega zadowolony i cieszę się z ich wygranej. Według mnie to był wspaniały mecz i to jeszcze z jaką drużyną. GSW to nadal GSW, widać to było właśnie w 4 kwarcie gdzie mieli dobrą defensywę i zbiórki. Ale Wilki ich dzisiaj zmiażdżyły choć wynik tego nie pokazuje, ale warto zwrócić uwagę na to co zrobili Rubio i Wiggins, bo to było coś pięknego. W tym sezonie stałem się fanem Minnesoty i mam nadzieję, że zostaną w tym składzie (ewentualnie jakieś wzmocnienie, choć na razie nikt mi do głowy nie przychodzi) bo w przyszłym roku mogą sporo namieszać! Power of the pack!

R 1,6K

ranver

Użytkownik
Ja jestem mega zadowolony i cieszę się z ich wygranej. Według mnie to był wspaniały mecz i to jeszcze z jaką drużyną. GSW to nadal GSW, widać to było właśnie w 4 kwarcie gdzie mieli dobrą defensywę i zbiórki. Ale Wilki ich dzisiaj zmiażdżyły choć wynik tego nie pokazuje, ale warto zwrócić uwagę na to co zrobili Rubio i Wiggins, bo to było coś pięknego. W tym sezonie stałem się fanem Minnesoty i mam nadzieję, że zostaną w tym składzie (ewentualnie jakieś wzmocnienie, choć na razie nikt mi do głowy nie przychodzi) bo w przyszłym roku mogą sporo namieszać! Power of the pack!
ja tez jestem super zadowolony tylko nie spodziewalem sie takiej dramaturgii do ostatnich chwil, z przebiegu meczu nic na to nie wskazywalo. Na pewno by sie przydal ktos z dobra trojka bo tego dzisiaj wyraznie brakowalo + LaVine ktory wroci po kontuzji + doswiaczenie i zgranie ktore powoli nabieraja i moga solidnie namieszac za rok.

ksznicz 408

ksznicz

Użytkownik
Bradley Mousley win @ 2,00 (wszystko od 2,00 lub wyżej)

Gra u siebie, serwis mu siedzi, a Evan King to żaden mocarz. 1. runda męki z Bosniakiem, 3. runda mega na farcie wygrał z van Pepperzelem. Daję mu jakieś 65% szans
W dużym skrócie:
Mousley &quot;nie chciał wygrać&quot;, ale King mu po królewsku pomógł. W TB 5-2 dla Mousleya i nagle *5-6. Na szczęście dzieła dopełnił Evan, który przy pierwszej meczowej Brad&#39;a zrobił DF. Mimo wszystko, szkoda mnie Evana, gdyż Brad w 3. secie ratował się tylko młóceniem. King na siebie pokrzykiwał, biegał do każdej piły konkretnie, ale nerwy nie wytrzymały. ✅✅✅

babunia 316

babunia

Użytkownik
96:105...201..✅ ✅ ✅ Excel 205-208...duzo sie nie pomylil:p Gratupacje dla tych co pograli ze mna i po raz zaufali Excelowi i pograli razem ze mna ????
No a jednak mówiłeś, że under dogadany, a to ja po prostu tej wiadomości nie zauważyłem.. a już myślałem, że taki samolubny się zrobiłeś.. :p
Gratulację kolejnej petardy, mistrz!

q7dwa9 761

q7dwa9

Użytkownik
96:105...201..✅ ✅ ✅ Excel 205-208...duzo sie nie pomylil:p Gratulacje dla tych co pograli ze mna i po raz kolejny zaufali Excelowi i wygrali razem ze mna ????

P.S. Krotka notka, prosilbym o nie dodawanie reputki przed meczem. Dziekuje.
wszystko ok ale mogłeś podać typ w swoim temacie bo mam suba tam, a tak to dałeś w &quot;głąb&quot; forum i w innych ligach ???? ...

R 1,6K

ranver

Użytkownik
Sacramento Kings 1.60
+12 do przerwy, dobra skutecznosc miejscowych i jakby im zalezalo na wygranej. Wizards ostra cegla za trzy 2-13 i jakies niewyrazne, moze przemeczone ostatnimi wyjazdami. Swoja droga nie wygrali w Sacramento od 8 lat.

babunia 316

babunia

Użytkownik
WAS Wizzards
typ: under 51,5 pkt w III kwarcie
kurs: 1,83
już na pierwszy rzut oka coś jest nie tak z tą linią; 1 kwarta (linia 55,5pkt) i rzucone 60pkt, 2 kwarta (linia 54,5 pkt) i rzucone 64 pkt i nagle na 3 kwartę linia wystawiona na poziomie 51,5 pkt? Trzeba by było być idiotą, żeby grać tutaj undera, tym bardziej, że faworyt przedmeczowy przegrywa i teoretycznie powinni grać w tej 3 kwarcie coby odrobić stratę..

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom