opensparviere
Użytkownik
Wilki!! Kocham <333
Na wybitny fit już nie wyglądał pół roku temu... ale co doświadczenie, to doświadczenieJohson się nabijał na początku seta pewnie że Matkowski taki niezbyt fit, to masz kurde dziadu teraz kto w debla potrafi grać ????
Jestem zniesmaczony tym co zobaczylem. Drugie polowy nadal to ich pieta achillesowa. straszna zapasc, a szczegolnie Townsa ktory dostal normalnie raka mozgu , jeszcze te osobiste ... i ten run 0-13 ... bardzo szczesliwie , no aleMinnesota Timberwolves 2,90
Jak dla mnie to po prostu trzeba zagrac. Golden po kontuzji Duranta nie przypomina w niczym druzyny jeszcze chociazby sprzed miesiaca. Masa glupich strat + nieskutecznosc liderow. Widac juz tutaj spore uzaleznienie od KD. A Sota ? na wrecz przeciwnym biegunie. Zdecydowanie ogarneli sie po kiepskim poczatku sezonu i teraz maszynka Thibodeau w koncu zaczyna funkcjonowac jak nalezy. Na ostatnich 7 meczow 5 wygranych (przegrana mega pechowa ze Spurs i wyrazna z Houston). Ci chlopcy naprawde uwierzyli w to ze moga awansowac do playoffow jeszcze w tym sezonie i dzisiaj wobec problemow Warriors moga zrobic ku temu marzeniu kolejny krok.
Tylko 4 kwarta. Są jeszcze młodzi, mają prawo do choków ????Drugie polowy nadal to ich pieta achillesowa. straszna zapasc, a szczegolnie Townsa ktory dostal normalnie raka mozgu
niby tak tylko kurde ktory to juz raz oni tak odwalaja to sie zliczyc nie da , tylko ze zazwyczaj jak tracili przewage to mecz byl w plecy , teraz wygrana to zawsze jakis progresTylko 4 kwarta. Są jeszcze młodzi, mają prawo do choków
Ja jestem mega zadowolony i cieszę się z ich wygranej. Według mnie to był wspaniały mecz i to jeszcze z jaką drużyną. GSW to nadal GSW, widać to było właśnie w 4 kwarcie gdzie mieli dobrą defensywę i zbiórki. Ale Wilki ich dzisiaj zmiażdżyły choć wynik tego nie pokazuje, ale warto zwrócić uwagę na to co zrobili Rubio i Wiggins, bo to było coś pięknego. W tym sezonie stałem się fanem Minnesoty i mam nadzieję, że zostaną w tym składzie (ewentualnie jakieś wzmocnienie, choć na razie nikt mi do głowy nie przychodzi) bo w przyszłym roku mogą sporo namieszać! Power of the pack!niby tak tylko kurde ktory to juz raz oni tak odwalaja to sie zliczyc nie da , tylko ze zazwyczaj jak tracili przewage to mecz byl w plecy , teraz wygrana to zawsze jakis progres
ja tez jestem super zadowolony tylko nie spodziewalem sie takiej dramaturgii do ostatnich chwil, z przebiegu meczu nic na to nie wskazywalo. Na pewno by sie przydal ktos z dobra trojka bo tego dzisiaj wyraznie brakowalo + LaVine ktory wroci po kontuzji + doswiaczenie i zgranie ktore powoli nabieraja i moga solidnie namieszac za rok.Ja jestem mega zadowolony i cieszę się z ich wygranej. Według mnie to był wspaniały mecz i to jeszcze z jaką drużyną. GSW to nadal GSW, widać to było właśnie w 4 kwarcie gdzie mieli dobrą defensywę i zbiórki. Ale Wilki ich dzisiaj zmiażdżyły choć wynik tego nie pokazuje, ale warto zwrócić uwagę na to co zrobili Rubio i Wiggins, bo to było coś pięknego. W tym sezonie stałem się fanem Minnesoty i mam nadzieję, że zostaną w tym składzie (ewentualnie jakieś wzmocnienie, choć na razie nikt mi do głowy nie przychodzi) bo w przyszłym roku mogą sporo namieszać! Power of the pack!
96:105...201.. Excel 205-208...duzo sie nie pomylil Gratulacje dla tych co pograli ze mna i po raz kolejny zaufali Excelowi i wygrali razem ze mna ????
W dużym skrócie:Bradley Mousley win @ 2,00 (wszystko od 2,00 lub wyżej)
Gra u siebie, serwis mu siedzi, a Evan King to żaden mocarz. 1. runda męki z Bosniakiem, 3. runda mega na farcie wygrał z van Pepperzelem. Daję mu jakieś 65% szans
No a jednak mówiłeś, że under dogadany, a to ja po prostu tej wiadomości nie zauważyłem.. a już myślałem, że taki samolubny się zrobiłeś..96:105...201.. Excel 205-208...duzo sie nie pomylil Gratupacje dla tych co pograli ze mna i po raz zaufali Excelowi i pograli razem ze mna ????
wszystko ok ale mogłeś podać typ w swoim temacie bo mam suba tam, a tak to dałeś w "głąb" forum i w innych ligach ???? ...96:105...201.. Excel 205-208...duzo sie nie pomylil Gratulacje dla tych co pograli ze mna i po raz kolejny zaufali Excelowi i wygrali razem ze mna ????
P.S. Krotka notka, prosilbym o nie dodawanie reputki przed meczem. Dziekuje.
chyba OVER ????WAS Wizzards
typ: under 51,5 pkt w III kwarcie
kurs: 1,83