Trzeba było w temacie NBA ???? . Też bym pograł, ładnie by to wyglądało z moimi WilkamiW moim temacie hyde park jak to ktos okreslil a po drugie czasami warto odswiezyc temat Koszykowka, bo cisza tam
Nie, nie.. ja jestem idiotą i spróbuję under- akurat w podaniu typu się nie pomyliłem, zobaczymy jak będzie z jego rezultatem.. ????chyba OVER ????
Dlaczego, przed meczem @3 na Hyundai, w pierwszym secie mocno w dupę...Kogoś tu pogięło...
Bet znowu chyba postradal zmysły.
Hyundai @ 6.50
Hyundai +2,5 @ 1.90
55 pktWAS Wizzards
typ: under 51,5 pkt w III kwarcie
kurs: 1,83
już na pierwszy rzut oka coś jest nie tak z tą linią; 1 kwarta (linia 55,5pkt) i rzucone 60pkt, 2 kwarta (linia 54,5 pkt) i rzucone 64 pkt i nagle na 3 kwartę linia wystawiona na poziomie 51,5 pkt? Trzeba by było być idiotą, żeby grać tutaj undera, tym bardziej, że faworyt przedmeczowy przegrywa i teoretycznie powinni grać w tej 3 kwarcie coby odrobić stratę..
Wczoraj było 2.62, Hyundai walczy o bezpośredni półfinał. Gwiazdy grają, nie wiem czemu tak wysoki kurs jest. Co Prawda Samsungi o ćwierćfinał grają ale dla mnie zawodników lepszych mają SkywalkersDlaczego, przed meczem @3 na Hyundai, w pierwszym secie mocno w dupę...
Dobrze dla Ciebie w takim razie.. Ja świadomie zagrałem under i się przejechałem, niepotrzebnie trzymałem zakład do końca, ale z drugiej strony wierzyłem, że ta linia nie została tak wystawiona przypadkowoBabunia, ja właśnie myślałem że pomyliłeś się i miał być over. Zagrałem over i dopiero w trakcie kwarty, odpisałeś że jednak ma być under, ale już nie zmieniałem
Kelly 6-0Dayne Kelly 2. set @ 1,50
Kelly ostatni raz wtopił 2. set po wygranym 1. secie 6-1 lub wyżej pół roku temu, a łącznie 7 razy w karierze (na ponad 500 spotkań). Jego przeciwnik - Nowozelandczyk - żaden as, męki w poprzedniej rundzie. Powinno pójść dość gładko.
Bagnis 5-7Facundo Bagnis 1. set kurs od 4,50 wzwyż (pograłem za 6,00)
Wiem, że teoretycznie nielogiczny typ - Bagnis na hardzie nie istnieje i minimalne doświadczenie ma, lecz skoro Benek puszczał już sety takim "asom" jak Napolitano, Marterer, Skugor czy Sugita, to nie byłbym sobą, gdybym nie spróbował.
Siatka: Samsung 2. set :
1) różnicą 2 pkt - 3,00
2) różnicą 3-4 pkt - 4,50
Dutchingowo kurs: 1,80
Tylko statystyki i livescore - nie oglądam meczu - stawka delikatna.
+15 w 4 kwarcie nie wystarczylo. tak to grac takie syfySacramento Kings 1.60
+12 do przerwy, dobra skutecznosc miejscowych i jakby im zalezalo na wygranej. Wizards ostra cegla za trzy 2-13 i jakies niewyrazne, moze przemeczone ostatnimi wyjazdami. Swoja droga nie wygrali w Sacramento od 8 lat.