>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [55]

Status
Zamknięty.
atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
wszystko ok ale mogłeś podać typ w swoim temacie bo mam suba tam, a tak to dałeś w &quot;głąb&quot; forum i w innych ligach ???? ...

W moim temacie hyde park jak to ktos okreslil:p a po drugie czasami warto odswiezyc temat Koszykowka, bo cisza tam ????

Otrzymane punkty reputacji: +3
ksznicz 408

ksznicz

Użytkownik
Dayne Kelly 2. set @ 1,50
Kelly ostatni raz wtopił 2. set po wygranym 1. secie 6-1 lub wyżej pół roku temu, a łącznie 7 razy w karierze (na ponad 500 spotkań). Jego przeciwnik - Nowozelandczyk - żaden as, męki w poprzedniej rundzie. Powinno pójść dość gładko.

babunia 316

babunia

Użytkownik
WAS Wizzards
typ: under 51,5 pkt w III kwarcie
kurs: 1,83
już na pierwszy rzut oka coś jest nie tak z tą linią; 1 kwarta (linia 55,5pkt) i rzucone 60pkt, 2 kwarta (linia 54,5 pkt) i rzucone 64 pkt i nagle na 3 kwartę linia wystawiona na poziomie 51,5 pkt? Trzeba by było być idiotą, żeby grać tutaj undera, tym bardziej, że faworyt przedmeczowy przegrywa i teoretycznie powinni grać w tej 3 kwarcie coby odrobić stratę..
⛔⛔⛔ 55 pkt
tak jak już wspomniałem- jestem idiotą
teoretycznie typ można było zamykać podczas kwarty z zyskiem, linia spadła do bodajże 45,5 pkt w &quot;najlepszym&quot; momencie

opensparviere 317

opensparviere

Użytkownik
Babunia, ja właśnie myślałem że pomyliłeś się i miał być over. Zagrałem over i dopiero w trakcie kwarty, odpisałeś że jednak ma być under, ale już nie zmieniałem

ksznicz 408

ksznicz

Użytkownik
Facundo Bagnis 1. set kurs od 4,50 wzwyż (pograłem za 6,00)
Wiem, że teoretycznie nielogiczny typ - Bagnis na hardzie nie istnieje i minimalne doświadczenie ma, lecz skoro Benek puszczał już sety takim &quot;asom&quot; jak Napolitano, Marterer, Skugor czy Sugita, to nie byłbym sobą, gdybym nie spróbował.

bbadii 23,4K

bbadii

Użytkownik
Dlaczego, przed meczem @3 na Hyundai, w pierwszym secie mocno w dupę...
Wczoraj było 2.62, Hyundai walczy o bezpośredni półfinał. Gwiazdy grają, nie wiem czemu tak wysoki kurs jest. Co Prawda Samsungi o ćwierćfinał grają ale dla mnie zawodników lepszych mają Skywalkers

babunia 316

babunia

Użytkownik
Babunia, ja właśnie myślałem że pomyliłeś się i miał być over. Zagrałem over i dopiero w trakcie kwarty, odpisałeś że jednak ma być under, ale już nie zmieniałem
Dobrze dla Ciebie w takim razie.. Ja świadomie zagrałem under i się przejechałem, niepotrzebnie trzymałem zakład do końca, ale z drugiej strony wierzyłem, że ta linia nie została tak wystawiona przypadkowo

ksznicz 408

ksznicz

Użytkownik
Dayne Kelly 2. set @ 1,50

Kelly ostatni raz wtopił 2. set po wygranym 1. secie 6-1 lub wyżej pół roku temu, a łącznie 7 razy w karierze (na ponad 500 spotkań). Jego przeciwnik - Nowozelandczyk - żaden as, męki w poprzedniej rundzie. Powinno pójść dość gładko.
Kelly 6-0 ✅✅✅

Tego się nie spodziewałem. Zmiótł go z kortu, a od 4-0 w 2. secie, można było łapać fajne kursy na przełamanie i DW 6-0 ;) Zupełne zrezygnowanie i brak chęci u Nowozelandczyka.

Facundo Bagnis 1. set kurs od 4,50 wzwyż (pograłem za 6,00)

Wiem, że teoretycznie nielogiczny typ - Bagnis na hardzie nie istnieje i minimalne doświadczenie ma, lecz skoro Benek puszczał już sety takim &quot;asom&quot; jak Napolitano, Marterer, Skugor czy Sugita, to nie byłbym sobą, gdybym nie spróbował.
Bagnis 5-7 ⛔ ⛔⛔

Cóż... troszkę pechowo. Liczyłem, że dociągnie do TB i przypadkiem będzie prowadził w TB, wówczas pewnie zamknąłbym zakład z ok. 135-140% stawki. Stracił podanie ładując DF, dwa auty na żyletki i jednym niewymuszonym. Trudno. Jedziemy dalej.

ksznicz 408

ksznicz

Użytkownik
Siatka: Samsung 2. set :
1) różnicą 2 pkt - 3,00
2) różnicą 3-4 pkt - 4,50
Dutchingowo kurs: 1,80
Tylko statystyki i livescore - nie oglądam meczu - stawka delikatna.

ksznicz 408

ksznicz

Użytkownik
Siatka: Samsung 2. set :
1) różnicą 2 pkt - 3,00
2) różnicą 3-4 pkt - 4,50
Dutchingowo kurs: 1,80
Tylko statystyki i livescore - nie oglądam meczu - stawka delikatna.
⛔⛔⛔
Nie wiem co tam się stało, ale pogrom od 17-18 =&gt; 25-19. Chyba lepiej trzymać się swoich dyscyplin: tenis i plażóweczka.

ksznicz 408

ksznicz

Użytkownik
Nożna:
Redlands United U20 - SWQ Thunder U20
Typ : 2
Statystyki: 48 minuta.
Strzały: 2 - 18
Rożne: 1 - 6
Ataki: 17 - 30

R 1,6K

ranver

Użytkownik
Sacramento Kings 1.60

+12 do przerwy, dobra skutecznosc miejscowych i jakby im zalezalo na wygranej. Wizards ostra cegla za trzy 2-13 i jakies niewyrazne, moze przemeczone ostatnimi wyjazdami. Swoja droga nie wygrali w Sacramento od 8 lat.
+15 w 4 kwarcie nie wystarczylo. tak to grac takie syfy ⛔

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom