hawkeyesti
Forum VIP
Donskoy do gry? w 10 minut kurs ładnie podskoczył z 1,7 do 2,0
też mi się tak wydaje, zobaczymy ja w to wchodzęTu walka powinna być ostra, kurs do gry bo moim zdaniem wiecej atutów ma Donskoy
Mecze FA Cup są, co roku są tak przekładane kolejki ze względu na puchar, widać mało się interesujesz pilką angielską.Ktoś wie co się odpierdala w Premier League, że ciągle mecze przełożone? Nadal te bezmózgie brytole nie ogarnęły, żeby dachy na stadionach montować skoro w Anglii przez pół roku ciągle pada deszcz?
chapnął ktoś?i jeszcze to: Stirling Lions - Mandurah City o1,5 @1,66 365 Polecam
FA CupKtoś wie co się odpierdala w Premier League, że ciągle mecze przełożone? Nadal te bezmózgie brytole nie ogarnęły, żeby dachy na stadionach montować skoro w Anglii przez pół roku ciągle pada deszcz?
Interesuje się piłkarzami i drużynami, a nie sprawami organizacyjnymi i terminarzami. Mimo wszystko dzięki za odpowiedźMecze FA Cup są, co roku są tak przekładane kolejki ze względu na puchar, widać mało się interesujesz pilką angielską.
Liczyłem,że przegra 1 gema i bym wchodził... Ale już 2-1. Może się rozkręciKonecny już 2:0
Ogólnie w itfach mnie nic nie zdziwi biorąc ostatnie dni np. gości których pograłem...
Jeden przegrywa w 2 secie 0:5 żeby wyciągnąć na 7:5 a drugi wygrywa 3:0 z podwójnym brejkiem, żeby później walczyć o utrzymanie w meczu na 5:5 ????
nie aktualneLiczyłem,że przegra 1 gema i bym wchodził... Ale już 2-1. Może się rozkręci
Logan Lightning - Peninsula o1,5 ht @1,50 kurs niski ale raczej pewne 3565
Parramatta - Wollongong Wolves o 0,5 ht @1,57 365
... łatwo... Melbourne 1gol przed 40 min @ 1.80 Bet365
Przy 2-2 był 1,75, ale nie zdążyłem, przy 3-3 już tylko 1,57. Przy 4-4 też 1.57