>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [55]

Status
Zamknięty.
darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Ktoś wie co się odpierdala w Premier League, że ciągle mecze przełożone? Nadal te bezmózgie brytole nie ogarnęły, żeby dachy na stadionach montować skoro w Anglii przez pół roku ciągle pada deszcz?

C 407

cekaem

Użytkownik
Ktoś wie co się odpierdala w Premier League, że ciągle mecze przełożone? Nadal te bezmózgie brytole nie ogarnęły, żeby dachy na stadionach montować skoro w Anglii przez pół roku ciągle pada deszcz?
Mecze FA Cup są, co roku są tak przekładane kolejki ze względu na puchar, widać mało się interesujesz pilką angielską.

lucaspl 245

lucaspl

Użytkownik
Koszykówka Indonezja IBL
Satria Muda - JNE - under 142,5 @ 1,83
Godz. 11
Z ostatnich 9 meczów pomiędzy tymi drużynami ani razu została pokryta ta linia, a zbliżyli się do niej raz gdzie padło 141 punktów, ale potrzebowali do tego dogrywki.

Otrzymane punkty reputacji: +6
darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Mecze FA Cup są, co roku są tak przekładane kolejki ze względu na puchar, widać mało się interesujesz pilką angielską.
Interesuje się piłkarzami i drużynami, a nie sprawami organizacyjnymi i terminarzami. Mimo wszystko dzięki za odpowiedź

pasquardo 821

pasquardo

Użytkownik
Konecny już 2:0 :cool:
Ogólnie w itfach mnie nic nie zdziwi biorąc ostatnie dni np. gości których pograłem...
Jeden przegrywa w 2 secie 0:5 żeby wyciągnąć na 7:5 a drugi wygrywa 3:0 z podwójnym brejkiem, żeby później walczyć o utrzymanie w meczu na 5:5 ????
Liczyłem,że przegra 1 gema i bym wchodził... Ale już 2-1. Może się rozkręci

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom