shakeyobody
Forum VIP
myślałem, że chłopak grał w Unibet bo cytował posta z tym bukiem a w wypowiedź się nei wczytywałemMylisz się, w Bet365 jest tak że jak zawodnik wejdzie, nawet w końcówce to zwrotu nie ma.
myślałem, że chłopak grał w Unibet bo cytował posta z tym bukiem a w wypowiedź się nei wczytywałemMylisz się, w Bet365 jest tak że jak zawodnik wejdzie, nawet w końcówce to zwrotu nie ma.
to czemu nie graliście over 0.5 bramki aby uruchomić free beta?Bez kitu, zaczynam się bać, pograłem bo nigdy w życiu bym nie pomyślał, że Bayern strzeli 4 bramki a teraz kurde trzeba się denerwować kursem 1.02
Bo jak pewnie ktoś stawiać chciał Ars lub remis (a pewnie sporo tak psozło, bo kurs po ostatnich meczach to było jednak value) to nie wiadomo jakby buk się na to zapatrywał. Zresztą cofnij 2 strony, to zobaczysz, że niektórzy mają problem z czytaniem i tak koledze doradzili, że nie zamknął zakładuto czemu nie graliście over 0.5 bramki aby uruchomić free beta?
Po tym co Bayern grał w lidze, bardziej pewne wydawałoby się under 6.5 niż over 0.5.. Szkoda gadać.. :;/::;/:to czemu nie graliście over 0.5 bramki aby uruchomić free beta?
Jako kase normalnie[TheNormalOne napisał:;6313990]freebet jak dodaja ?? do konta kase czy jako bonus ?
normalny zwrot[TheNormalOne napisał:;6313990]freebet jak dodaja ?? do konta kase czy jako bonus ?
6Gol Bayern 1.72 Bet365 Idziemy za ciosem.
a stawiałeś z poziomu strony skrilla?nie na Skrilla oddaja tylko na konto bukmacherskie?
Później można i na skrilla ????nie na Skrilla oddaja tylko na konto bukmacherskie?
Czekiem dostaniesz zwrot.nie na Skrilla oddaja tylko na konto bukmacherskie?