verno
Znawca - Hokej
Witamy w świecie bukmacherki
Tu gdzie potrzebny gol,a goscie ???? paralityki nie moga strzelic .Tam gdzie dajesz under wala bramy az huczy.Masakra
Witamy w świecie bukmacherki
Tu gdzie potrzebny gol,a goscie ???? paralityki nie moga strzelic .Tam gdzie dajesz under wala bramy az huczy.Masakra
do 3 godzin pisali nibyDostaliście już zwroty?
North już pokazało tam padakę, nowe Inferno z przewagą dla CT.Fnatic z Gambit na nowym Inferno i tak się zastanawiam, czy aby nie jest to trochę NO BET. Przecież to ich pierwszy oficjalny mecz na tej mapie, cholera wie co i jak mają przygotowane
Nie. Mam rozliczony freebet jako przegrany ????Dostaliście już zwroty?
Ok, dzięki za informacje.
W takim razie moje AKO na wieczór :
Tsonga WIN
Bayern over 1,5 gola
Real - Napoli @ over 0,5 gola w 1 poł.
@ AKO 2,66 stys
Dołączasz do naszej grupy z Sylwestrem na granie w stronę Indiany a potem płakania nad ich poziomem? ????Cavs wczoraj grali słabo, dzisiaj z Indianą mogą mieć ciężkie spotkanie
Dajcie żyć betowi promo na dużą skalę idzie, do północy powinno być.Kiedy mozna spodziewac sie zwrotow?
He,he.Ten swiat juz troche czasu juz znam.Bywa i tak,ale podchodze do tego inaczej.Jeden.dwa a czasem kilka betow tracisz ,ale trafiaja sieWitamy w świecie bukmacherki
Jak widac 30 % ma znaczenie. Nie rozumiem jak mozna bylo w ogole myslec w ten sposob, ze Napoli ma te same szanse co Real. Pisalem ze to inna klasa. Pozdrawiam.to że wygrał 46 meczy na przestrzeni pół roku nie świadczy o ich obecne formie. Barcelona nie jest świetna bo wygrała kilka razy lige tylko ocenia się jej obecną formę. Napoli nie jest faworytem, dałbym 30/40/30 i kurs 6 jest dla mnie w tym wypadku value patrząc na obecną formę Napoli i Realu.
Ja próbuję over w meczu Lakersdodatnie hc na Portland,Minesote i Peloksy do gry ?
wchodzisz w 1.36? xdFnatic zaczyna na CT, więc wchodzę, a po zmianie stron pewnie będę zamykał ????