>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [53]

Status
Zamknięty.
artorrotorro 1,1K

artorrotorro

Użytkownik
Fnatic z Gambit na nowym Inferno i tak się zastanawiam, czy aby nie jest to trochę NO BET. Przecież to ich pierwszy oficjalny mecz na tej mapie, cholera wie co i jak mają przygotowane ;)

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Fnatic z Gambit na nowym Inferno i tak się zastanawiam, czy aby nie jest to trochę NO BET. Przecież to ich pierwszy oficjalny mecz na tej mapie, cholera wie co i jak mają przygotowane ;)
North już pokazało tam padakę, nowe Inferno z przewagą dla CT.

pcsx4 340

pcsx4

Użytkownik
Ten Arsenal to zero ambicji, przegrywać 4:1 i przez 30 minut nawet jednej akcji nie próbować przeprowadzić tylko stać na tym boisku i patrzeć jak Bayern wymienia podania. Ten siwy łeb już dawno powinien polecieć ja nie wiem co on tam jeszcze robi.

L 45K

lubuszanin

Użytkownik
Witamy w świecie bukmacherki :cool:
He,he.Ten swiat juz troche czasu juz znam.Bywa i tak,ale podchodze do tego inaczej.Jeden.dwa a czasem kilka betow tracisz ,ale trafiaja sie
obfite kursidla i jest ok.Na Aberdeen sobie odbilem.Ladowali tam bramy ze ledwo szlo zeby zdazyc z betami:grin:

domell 454

domell

Użytkownik
to że wygrał 46 meczy na przestrzeni pół roku nie świadczy o ich obecne formie. Barcelona nie jest świetna bo wygrała kilka razy lige tylko ocenia się jej obecną formę. Napoli nie jest faworytem, dałbym 30/40/30 i kurs 6 jest dla mnie w tym wypadku value patrząc na obecną formę Napoli i Realu.
Jak widac 30 % ma znaczenie. Nie rozumiem jak mozna bylo w ogole myslec w ten sposob, ze Napoli ma te same szanse co Real. Pisalem ze to inna klasa. Pozdrawiam.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom