>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [53]

Status
Zamknięty.
kubam 24,8K

kubam

Użytkownik
Lepsze to niż 1,10 po CT jak będzie ????
Przecież to &quot;nowe&quot; stare fnatic jest tak mierne, value jest w Gambit. Życzę powodzenia po tym 1.36 ;p ale jak dla mnie zafundują Ci duże emocje bo po takim kursie musiałeś sporo wejść.

pasquardo 821

pasquardo

Użytkownik
Bo się prosisz :]
Nikt się nie prosi. Dziele się z Wami, wszystkie typy trafne, więc wypadałoby docenić, jak ja to robie... Bo wrzucać je tutaj bez reakcji? Po co? Dla siebie?

Otrzymane punkty reputacji: +3
kubam 24,8K

kubam

Użytkownik
Piękna gra, możecie stawiać przeciwnie do mnie i gwarantowany zysk ????
Kompletnie nie kumam Twojego beta, może nie oglądasz csa..
Gambit dające opór na majorze vs Fnatic po przebudowie.. gdzie kurs na nich rzędu 1.3 no błagam : D

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Nie oglądam jakoś dużo, ale wrócili do starego składu, zamknąłem to już ze stratą, ale lepsze to niż całe stracić ????

no.21 70

no.21

Użytkownik
Nikt się nie prosi. Dziele się z Wami, wszystkie typy trafne, więc wypadałoby docenić, jak ja to robie... Bo wrzucać je tutaj bez reakcji? Po co? Dla siebie? Ja je znam i czerpie zysk ????
tutaj codziennie pojawia się tyle typów, ze ciężko spamiętać od kogo weszło a od kogo wtopa, stąd może brak reputek
raczej nie posądzamy userów o złą wolę ;)

kubam 24,8K

kubam

Użytkownik
Nie oglądam jakoś dużo, ale wrócili do starego składu, zamknąłem to już ze stratą, ale lepsze to niż całe stracić ????
Owszem wrócili ale Olof jest daleko od swojego poziomu z 2k16, to samo Flusha, JW swoim poziomem może odnaleźć się w gierkach drużyn tier3. Jedyny trzymający stały poziom jak dla mnie to dennis.. Minie sporo czasu kiedy Fnatic znowu wystrzeli, albo nie wystrzeli wcale.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom