szwedzik
Użytkownik
Vitoria - Flamengo over 1,5 HT @ 1.57
Vitoria - Flamengo over 1,5 HT @ 1.57
Lepsze to niż 1,10 po CT jak będzie ????wchodzisz w 1.36? xd
po ct bedzie z 9Lepsze to niż 1,10 po CT jak będzie ????
Przecież to "nowe" stare fnatic jest tak mierne, value jest w Gambit. Życzę powodzenia po tym 1.36 ;p ale jak dla mnie zafundują Ci duże emocje bo po takim kursie musiałeś sporo wejść.Lepsze to niż 1,10 po CT jak będzie ????
4:1 ????Proszę mi tu nie krakać ????
Nikt się nie prosi. Dziele się z Wami, wszystkie typy trafne, więc wypadałoby docenić, jak ja to robie... Bo wrzucać je tutaj bez reakcji? Po co? Dla siebie?Bo się prosisz :]
Kompletnie nie kumam Twojego beta, może nie oglądasz csa..Piękna gra, możecie stawiać przeciwnie do mnie i gwarantowany zysk ????
tutaj codziennie pojawia się tyle typów, ze ciężko spamiętać od kogo weszło a od kogo wtopa, stąd może brak reputekNikt się nie prosi. Dziele się z Wami, wszystkie typy trafne, więc wypadałoby docenić, jak ja to robie... Bo wrzucać je tutaj bez reakcji? Po co? Dla siebie? Ja je znam i czerpie zysk ????
Owszem wrócili ale Olof jest daleko od swojego poziomu z 2k16, to samo Flusha, JW swoim poziomem może odnaleźć się w gierkach drużyn tier3. Jedyny trzymający stały poziom jak dla mnie to dennis.. Minie sporo czasu kiedy Fnatic znowu wystrzeli, albo nie wystrzeli wcale.Nie oglądam jakoś dużo, ale wrócili do starego składu, zamknąłem to już ze stratą, ale lepsze to niż całe stracić ????
Darcis po 7.00??Darcis 1 set @ 2.45 uni
E: I break dla Dzumhura
Busta co gładko 6-1
Fnatic trochę odrabia, może niepotrzebnie zamykałeś ????Darcis popełnia sporo błędów, więc nie wchodziłbym w to.