Over 4,75 w Madrycie, Bayern bije rogi nieźle w 2 połowie.
Wszystkie typy na "typy na żywo" mam trafne a reputek nie ma.Real -1,5 @ 2.35
Bayern -1.5 @ 2.05
Myślę, że niespodzianek nie będzie, bo wielcy grają u siebie
tak jak hiszpanski wczorajWyjaśniony angielski futbol w 45 min
To co ma powiedzieć trener Barcelony? ???? Przecież tam wszyscy stawiali easy wygraną dla Barcy, a wiadomo jak się skończyłoWenger to powinien już polecieć, teraz już nie może mówić że ma słaby skład bo kasy na transfery nie miał... Rozumiem odpaść z Bayernem ale po takim łomocie...?
A po co Ci one? Nigdy nie zrozumie tego...Wszystkie typy na "typy na żywo" mam trafne a reputek nie ma.
Kółko wzajemnej adoracji? ????
Kolejne 2 mecze na plus Za niskie kursy? Panowie, co jest nie tak? ????
Bo się prosisz :]Wszystkie typy na "typy na żywo" mam trafne a reputek nie ma.
łap jedną za darmo, ja od wczoraj wkurwiony na bety to może chociaż komuś uśmiech sprawie reputką ;]Wszystkie typy na "typy na żywo" mam trafne a reputek nie ma.
Nic nie grał,tak jak całe Napoli. Nic nie można powiedziec o zawodniku który zagrał kilka minut.Milik coś... Grał? ????
Bo ten kto ma wiecej reputek ma branie u dziewczyn !!A po co Ci one? Nigdy nie zrozumie tego...
Cavs wczoraj grali słabo, dzisiaj z Indianą mogą mieć ciężkie spotkanieCavs + Pistons @2.10
szkoda, ze Real tak sie zadowolił po tej 3 bramce, powinni jeszcze z jedną wcisnąć imgra napoli to nieporozumienie ciągle środkiem boiska i tak całą druga połowe a jaki był tego efekt to każdy widział :]
Maclesfield -Barrow over1.5 ft @2