under 6,5 pre i gol Koscielnego, wszystko poszlo jak zszedł ????Koscielny zszedl i po meczu bylo ????
Aż mi się przypominają wszystkie komentarze "biorę under 6.5, bardziej pewne niż over 0.5" ????Robisz dziurę w sercu tych co postawili under 6,5 XD
Ale zamknąłeś czy posłuchałeś tych wujków dobra rada?To może być ciekawie z tym u 6,5
Dziękówa. Cały czas liczę na gola Giroud ????Nie ma znaczenia czy Ci wejdzie pre, pre stawiasz tylko żeby kwalifikować się do zwrotu freebeta na live.
Właśnie nie bo gdy juz miałem to robić to jakieś bramki wpadaly i teraz jest tak śmiesznie niskie to zamknięcie ze nwm co robićAle zamknąłeś czy posłuchałeś tych wujków dobra rada?
Czy strzeli czy nie będziesz miał zwrot bo nie wyszedł w podstawowej XIDziękówa. Cały czas liczę na gola Giroud ????
Ile Ci proponują ???? ?Właśnie nie bo gdy juz miałem to robić to jakieś bramki wpadaly i teraz jest tak śmiesznie niskie to zamknięcie ze nwm co robić
70% okołoIle Ci proponują ???? ?
Mylisz się, w Bet365 jest tak że jak zawodnik wejdzie, nawet w końcówce to zwrotu nie ma.Czy strzeli czy nie będziesz miał zwrot bo nie wyszedł w podstawowej XI
Bez kitu, zaczynam się bać, pograłem bo nigdy w życiu bym nie pomyślał, że Bayern strzeli 4 bramki :grin::grin::grin: a teraz kurde trzeba się denerwować kursem 1.02 :;/::;/::;/:Zara ludzie potopią ten under 6.5 dla free beta xDD
Remis 3.40Maclesfield -Barrow over1.5 ft @2