300 lazzarov Użytkownik Luty 16, 2017 #5042 Koscielny zszedl i po meczu bylo ???? Kliknij aby rozwinąć... under 6,5 pre i gol Koscielnego, wszystko poszlo jak zszedł ????
Koscielny zszedl i po meczu bylo ???? Kliknij aby rozwinąć... under 6,5 pre i gol Koscielnego, wszystko poszlo jak zszedł ????
1M verno Znawca - Hokej Luty 16, 2017 #5043 Robisz dziurę w sercu tych co postawili under 6,5 XD Kliknij aby rozwinąć... Aż mi się przypominają wszystkie komentarze "biorę under 6.5, bardziej pewne niż over 0.5" ????
Robisz dziurę w sercu tych co postawili under 6,5 XD Kliknij aby rozwinąć... Aż mi się przypominają wszystkie komentarze "biorę under 6.5, bardziej pewne niż over 0.5" ????
185 slimak9 Użytkownik Luty 16, 2017 #5044 To może być ciekawie z tym u 6,5 Kliknij aby rozwinąć... Ale zamknąłeś czy posłuchałeś tych wujków dobra rada?
To może być ciekawie z tym u 6,5 Kliknij aby rozwinąć... Ale zamknąłeś czy posłuchałeś tych wujków dobra rada?
6K cuadrado12 Użytkownik Luty 16, 2017 #5045 Jak mi nie wejdzie pre i freebet to dostanę zwrot freebeta? Czy potrzebne będzie wejście pre?
312 minglee Użytkownik Luty 16, 2017 #5046 Jak mi nie wejdzie pre i freebet to dostanę zwrot freebeta? Czy potrzebne będzie wejście pre? Kliknij aby rozwinąć... Nie ma znaczenia czy Ci wejdzie pre, pre stawiasz tylko żeby kwalifikować się do zwrotu freebeta na live.
Jak mi nie wejdzie pre i freebet to dostanę zwrot freebeta? Czy potrzebne będzie wejście pre? Kliknij aby rozwinąć... Nie ma znaczenia czy Ci wejdzie pre, pre stawiasz tylko żeby kwalifikować się do zwrotu freebeta na live.
21,1K szef-elity Użytkownik Luty 16, 2017 #5047 Over 4,75 w Madrycie, Bayern bije rogi nieźle w 2 połowie.
6K cuadrado12 Użytkownik Luty 16, 2017 #5048 Nie ma znaczenia czy Ci wejdzie pre, pre stawiasz tylko żeby kwalifikować się do zwrotu freebeta na live. Kliknij aby rozwinąć... Dziękówa. Cały czas liczę na gola Giroud ????
Nie ma znaczenia czy Ci wejdzie pre, pre stawiasz tylko żeby kwalifikować się do zwrotu freebeta na live. Kliknij aby rozwinąć... Dziękówa. Cały czas liczę na gola Giroud ????
155 zdzicho Użytkownik Luty 16, 2017 #5049 Ale zamknąłeś czy posłuchałeś tych wujków dobra rada? Kliknij aby rozwinąć... Właśnie nie bo gdy juz miałem to robić to jakieś bramki wpadaly i teraz jest tak śmiesznie niskie to zamknięcie ze nwm co robić
Ale zamknąłeś czy posłuchałeś tych wujków dobra rada? Kliknij aby rozwinąć... Właśnie nie bo gdy juz miałem to robić to jakieś bramki wpadaly i teraz jest tak śmiesznie niskie to zamknięcie ze nwm co robić
2,1K shakeyobody Forum VIP Luty 16, 2017 #5050 Dziękówa. Cały czas liczę na gola Giroud ???? Kliknij aby rozwinąć... Czy strzeli czy nie będziesz miał zwrot bo nie wyszedł w podstawowej XI
Dziękówa. Cały czas liczę na gola Giroud ???? Kliknij aby rozwinąć... Czy strzeli czy nie będziesz miał zwrot bo nie wyszedł w podstawowej XI
1M verno Znawca - Hokej Luty 16, 2017 #5051 Właśnie nie bo gdy juz miałem to robić to jakieś bramki wpadaly i teraz jest tak śmiesznie niskie to zamknięcie ze nwm co robić Kliknij aby rozwinąć... Ile Ci proponują ???? ?
Właśnie nie bo gdy juz miałem to robić to jakieś bramki wpadaly i teraz jest tak śmiesznie niskie to zamknięcie ze nwm co robić Kliknij aby rozwinąć... Ile Ci proponują ???? ?
2,1K dawid1892 Użytkownik Luty 16, 2017 #5053 Czy strzeli czy nie będziesz miał zwrot bo nie wyszedł w podstawowej XI Kliknij aby rozwinąć... Mylisz się, w Bet365 jest tak że jak zawodnik wejdzie, nawet w końcówce to zwrotu nie ma.
Czy strzeli czy nie będziesz miał zwrot bo nie wyszedł w podstawowej XI Kliknij aby rozwinąć... Mylisz się, w Bet365 jest tak że jak zawodnik wejdzie, nawet w końcówce to zwrotu nie ma.
1,1K artorrotorro Użytkownik Luty 16, 2017 #5056 Zara ludzie potopią ten under 6.5 dla free beta xDD Kliknij aby rozwinąć... Bez kitu, zaczynam się bać, pograłem bo nigdy w życiu bym nie pomyślał, że Bayern strzeli 4 bramki :grin::grin::grin: a teraz kurde trzeba się denerwować kursem 1.02 :;/::;/::;/:
Zara ludzie potopią ten under 6.5 dla free beta xDD Kliknij aby rozwinąć... Bez kitu, zaczynam się bać, pograłem bo nigdy w życiu bym nie pomyślał, że Bayern strzeli 4 bramki :grin::grin::grin: a teraz kurde trzeba się denerwować kursem 1.02 :;/::;/::;/:
4,5K kamillo91 Użytkownik Luty 16, 2017 #5058 Maclesfield -Barrow over1.5 ft @2 Kliknij aby rozwinąć... Remis 3.40