vinchenso
Użytkownik
Osasuna - Real, typ 2
Arka-Legia, typ x2
Fiorentina-Udinese, typ 1x
Ako 1.7
Osasuna - Real, typ 2
Arka-Legia, typ x2
Fiorentina-Udinese, typ 1x
Ako 1.7
Real @1.70
1:2 wynik na styku i widać ze Osasuna postawi wszystko na jedną kartę w ostatnich minutach. Może się skończyć remisem albo 3 bramką dla Realu. Zamykam, wychodzi kurs 2,37.
Może i Włosi się postawią, ale zobaczymy zupełnie inny Real. Tak jak zobaczymy zupełnie inną Borussie, choć za taki numer który dzisiaj odjebali życzę im najgorzej.Nie nie wierze, ale widzę jaką ostatnio formę utrzymują, więc nie sądzę, że z Włochami pójdzie im tak łatwo.
Rogue win @1.66
Rogue 2:0 @3.25
CS:go przed chwila bylo jeszcze w bet365 jak gdzies macie na live to grajcie
Wyrównali ???? Jeszcze jedenSport Recife, kurs 2.05
Ja idę tak
2 gol Guimaraes
@4.00
Guimaraes/remis
@5.00
Może trochę optymistycznie ale lekka stawka i gospodarze mieli już wiele szans na gola.
Kto pograł zarobionyna luzie półfinał
I w finale dalej polecam "moich" Brazylijczyków :l:grin:
Alvaro Filho / Saymon @1,72
Lekko coś napisałem w temacie:
https://forum.bukmacherskie.com/f32/siatkowka-plazowa-2017-a-141900.html#post6307443
Widzę że Roger myśli podobnie
Brazol przegral z dziadkiem wszystkie 4 mecze.????
Ja Cie pędzę jaka tragedia.
Wygląda na takiego, co tak nie za bardzo lubi cisnąć. Ja go jednak zapamiętam z tego, że 6-0 wygrał z Djokoviciem seta i to chwilę przed tym jak Serb wygrał FO (a więc jeszcze byłw formie).Brazol przegral z dziadkiem wszystkie 4 mecze.
Ogolnie taka rada na przyszlosc , nie obstawiac Bellucciego bo on dochodow nie przynosi. To jest przecietny grajek i kazdy kto trzyma dobrze pilke w korcie go ogra bo on poprostu zaduzo bledow robi.
Tez pamietam jak Bellucci straszyl Djokovica ale to sa pojedyncze meczyki a patrzac na jego cala kariere , a szzcegolnie ostatnie lata to straszna kaszanka.Wygląda na takiego, co tak nie za bardzo lubi cisnąć. Ja go jednak zapamiętam z tego, że 6-0 wygrał z Djokoviciem seta i to chwilę przed tym jak Serb wygrał FO (a więc jeszcze byłw formie).
????Burgos prawdziwy wojownik i jak tu nie lubić tej mordeczki