Ja ogladam. Od stanu 2:5 tarmosil Burgosa az do 6:5 30:0. W tie breaku serwis siedzial burgosowi , a belucci znowu bez polotuoglada ktos bellucci?
Za ten mecz to powinni dopłacać :;/:Arka - Legia BTS + Osasuna over 0.5
@3.60
"masówka" ???? ????Skład Legii na mecz z Arką: https://scontent.fman1-2.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/16508542_10155537586044578_6476442244897720020_n.jpg?oh=559f2e1d8d3d324b6c1ea913ee41eb70&oe=59343268
Arka - Legia @1.75
Legia @2.08
0:1Gdzieś wyczytałem, że w Arce są problemy z napastnikami i możliwe, że zagra jakiś junior albo zawodnik przesunięty z innej pozycji - info do zweryfikowania.
W Legii po pozbyciu się Nikolicia i Projovicia przyszedł Necid, z którym wiąże się duże nadzieje. Gość grał w Turcji, nie miał przerwy w rozgrywkach, był ciągle w cyklu treningowym, przynajmniej z tym nie powinno być problemu. W sparingach Legia miała problemy ze skutecznością.
Do overów i handicapów na Legię podchodziłbym ostrożnie.
Nawet nie w tą stronę siadło. Więc jak ktoś odważny można pograć gola Vitesse.Vitesse - Willem II ov 0,5
@2,10
Osasuna - Real CS 1:2 @3,20
W Osasunie coś ostatnio drgnęło. Złapali parę remisów, powalczyli z Sevillą i Sociedadem. Dziś też nie ma tragedii, a przynajmniej nie wyglądają jakby byli na ostatnim miejscu w tabeli. Myślę, że Real to ostatecznie wygra, ale pomęczy się.
I Ty w to wierzysz że podejda do spotkania z Napoli tak jak do dzisiejszego meczu ? Marzenia scietej głowy. Nauczcie się w końcu, że takie spotkania nie są wyznacznikiem tego jak dana drużyna zagra w LM. Tym bardziej kiedy mówimy o strefie pucharowej.Real strasznie chaotycznie. Wyczuwam problemy z Napoli ????
Nie nie wierze, ale widzę jaką ostatnio formę utrzymują, więc nie sądzę, że z Włochami pójdzie im tak łatwo.I Ty w to wierzysz że podejda do spotkania z Napoli tak jak do dzisiejszego meczu ? Marzenia scietej głowy. Nauczcie się w końcu, że takie spotkania nie są wyznacznikiem tego jak dana drużyna zagra w LM. Tym bardziej kiedy mówimy o strefie pucharowej.
W sumie over 1,5 siadło, tyle że znów dla Willem :grin:Nawet nie w tą stronę siadło. Więc jak ktoś odważny można pograć gola Vitesse.
Osasuna vs Real over 6 rożnych @1,66 Bet365
Real o2,5 @2,10 Bet365
Dzięki : D pograłem over 1.5 jeszcze po kursie 4Nawet nie w tą stronę siadło. Więc jak ktoś odważny można pograć gola Vitesse.
Real, kurs 1.80
Zidane wzmocnił atak, wszedł Rodriguez.
Jak nie wygrają z ostatnią drużyną ligi... prasa, kibice ich zjedzą.
Muszą zacząć biegać. Sam się mecz nie wygra