Nowy kupon w temacie na noc i sobotę ???? Można dorzucić do nich , albo teraz w singlu
Cabal/Farah @2.05
To nie umiesz obstawiać, bo ja jestem najbardziej efektywny w WTA i jest to najprostsze. W ATP jest równy poziom i większość gier to 50/50, a w WTA najłatwiej o dobry pojedynek/kurs. Bez urazy, ale każdy co mówi ze WTA się nie gra bo coś tam ... jest kompletnym idiotą i nie ma pojęcia o grze (zwykły hazardzista)Kobiety to juz jest inny temat , bo one moga miec dosc po 2 minutach gry.
ja gram miśki, kurs na nich tak dużo chyba tylko z tego względu, że wyjazddo znawców NBA czy takie coś ma sznase: Indiana, Toronto, Bulls
Chyba ty.Nie wiesz co piszesz...
Dolgo 1. set
Mały offtop. Posiada ktoś z Was silnik 1.8 TSI? Jak coś to PW ????
Bylo 10 czy 11?
Dolgopolov należy do tych graczy co w jednej chwili wyglądają jakby byli już po drugiej stronie, a za chwilę ogień w oczach, więc uważaj!Dolgopolov nie wygra ale może skreczować
Nie lubię takiej miernej dyskusji, a więc konstruktywnie. To, że jest zmęczony i ma dużo w nogach, one bolą i tak dalej to nie znaczy, że będzie wolniejszy aż tak bardzo czy będzie się "czołgał" jak to określiłeś.Chyba ty.
Grzejcie w Carreno w takim razie bo Dolgopolov powinien juz sie czolgac po korcie taki to on zmeczony jest
Nicea @3.75
On nie biega maratonu i nie ma amolu do smarowania nog tylko najwyzszej klasy srodki, które pomagaja byc gotowym na 100% w kolejnym meczu. To nie jest typowy Kowalski gdzie jednego dnia gra , nastepnego idzie na 8 h do pracy i po pracy na mecz znowu zeby byc zmeczonymNie lubię takiej miernej dyskusji, a więc konstruktywnie. To, że jest zmęczony i ma dużo w nogach, one bolą i tak dalej to nie znaczy, że będzie wolniejszy aż tak bardzo czy będzie się "czołgał" jak to określiłeś.
Chodzi o ustawienie się i o drobne kroki, może nie wyrabiać, co będzie skutkować gorszą pozycją, która jest potrzebna do wyprowadzenia dobrego uderzenia.
Chodzi też o skracanie wymian czyli większe ryzyko, które nie zawsze popłaca, mimo iż jest w niesamowitej formie.
Trzecia rzecz to nawierzchnia, a w tym wypadku ona nie sprzyja. Na hardzie byłoby mu łatwiej ogarnąć.
Co do tego konkretnego przypadku to nie gra z jakimś łosiem. Busta umie utrzymać piłkę w korcie i gra dość pewnie, na pewno wie jak grać z Ukraińcem.