to rzuć screenem bo chyba masz jakąś wersje premium ????Ja mowie o meczu Panama-Haiti u20
Panama 4 gol ????
Na całorocznym były takie kursy jak pisałem, Hank potwierdza
jesli tak to mozna bylo surebeta walnac, bo u mnie kursy byly wtedy 1.3-1.4 ????Na całorocznym były takie kursy jak pisałem, Hank potwierdza
Keflavik @4 lekko
Plus Stachowski zawsze lubi przebimbać pierwszego setaStakovsky wczoraj późno wieczorem skończył mecz w Marsylii. Z Marsylii połączenie do Dubaju średnie, dziś nie było żadnego samolotu. Pewnie najpierw Paryż lub przesiadka gdzie indziej, więc w sumie cały czas w drodze. Zmęczenie i szybka zmiana klimatu da o sobie znać, więc radzę uważać. Zobaczymy jakie handicapy buki dadzą na McGee.
No tak, jest nieregularny. Buki trochę to ogarnęły, bo kursy są jakie są, no ale czekamy. McGee nie grał ostatnio, więc na pewno tam był wcześniej, przyzwyczaił się z nawierzchnią i klimatem.Plus Stachowski zawsze lubi przebimbać pierwszego seta
naeszcieOstatni typ dzisiaj w końcówce meczu bo coś średnio mi idzie.
Athlone town vs Waterford Fc over 0,5 @3
Jest ten mecz w b365? coś nie mogę znaleźć ????No tak, jest nieregularny. Buki trochę to ogarnęły, bo kursy są jakie są, no ale czekamy. McGee nie grał ostatnio, więc na pewno tam był wcześniej, przyzwyczaił się z nawierzchnią i klimatem.