>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [53]

Status
Zamknięty.
seba6 533

seba6

Użytkownik
Rozbraja mnie jak czesto ludzie pisza ze tenisista nie wytrzyma kondycjnie. Oni codziennie trenuja i sa przygotowaniu do grania. Goscie graja na szlemach w upale po 3 pojedynki kilkugodzinne i jakoś dają rade.

sylwester1 854

sylwester1

Użytkownik
I jak tam &quot;fani&quot; Monfilsa ? Wiedziałem żeby człowieka gumy nie ruszać dzisiaj, dwóch zabojadow, francuska ziemia etc . Zaraz zaczną grać u szejków, pamiętam z przed kilku lat finał z Qataru Monfils vs Tsonga. Trochę padało i co tam zagrali treningowo na pełnym ....

sylwester1 854

sylwester1

Użytkownik
Rozbraja mnie jak czesto ludzie pisza ze tenisista nie wytrzyma kondycjnie. Oni codziennie trenuja i sa przygotowaniu do grania. Goscie graja na szlemach w upale po 3 pojedynki kilkugodzinne i jakoś dają rade.
Ciało nie zawsze działa jakbyś chciał ... Przykład Pani Kerber z dzisiejszego półfinału, która nie potrafiła serwować i biegać

slimak9 185

slimak9

Użytkownik
Ciało nie zawsze działa jakbyś chciał ... Przykład Pani Kerber z dzisiejszego półfinału, która nie potrafiła serwować i biegać
Jeszcze jednak trzeba dodać, że to trzecie zwycięstwo z rzędu Switoliny nad Kerber.

seba6 533

seba6

Użytkownik
Kobiety to juz jest inny temat , bo one moga miec dosc po 2 minutach gry.

quick. 5,2K

quick.

Znawca Tenis
Nie wiesz co piszesz...
Dolgo 1. set ⛔

Mały offtop. Posiada ktoś z Was silnik 1.8 TSI? Jak coś to PW ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom