valentine28
Forum VIP
cobble dla vp
Train dla sk
Mirage decider
VP to bierze
Train dla sk
Mirage decider
VP to bierze
Łapiemy Traina dla VP - 2 mapa win Virtus Pro @2,10 bet365No dobra, ale gramy cos czy nie :grin:
Union espanola-Deportes over 7.5 1.35
Juventus Managua 2 polowa gol 1.65
Trochę przypadkowo, ale wpadło, nie o to mi chodziło ^^Hah, jednak nie. Cache 1 mapa ????
SK 1 mapa @1.90 bet365
Bo jak na moje to pick SK
VP win 2-0 @3.25
Czytałem komentarze ludzi na amerykańskich stronach sportowych i większość ludzi jest wręcz zniesmaczona tym widowiskiem. Chca nawet aby w najbliższych latach w ogole się ten cyrk nie odbywał :]haha ogladnalem cala 4ta kwarte ASG ???? , jaki cyrk i smiech na sali haha ???? Jak ktos dal rade mentalnie ogladnac caly mecz to szacunek!
4,75-7jaki był kurs na Davisa MVP ?
no nawet komentatorzy dalo sie wyczuc ze zniesmaczeni bo mowili ze ludzie kupujac i przychidzac na mecz koszykowki chca widziec "defense". Zenujacy poziom jak na NBA, widac Westbrook sobie odpuscil bicie rekordu i pozostal na 41 bo chyba tez nie do konca chcial byc MVP tego cyrku haha.Czytałem komentarze ludzi na amerykańskich stronach sportowych i większość ludzi jest wręcz zniesmaczona tym widowiskiem. Chca nawet aby w najbliższych latach w ogole się ten cyrk nie odbywał :]
Nie grał w końcowych minutach, chciał być MVP po raz 3 z rzędu jako 1 w historii, samolubnie strasznie grał, zresztą pod Davisa też strasznie grali.widac Westbrook sobie odpuscil bicie rekordu i pozostal na 41 bo chyba tez nie do konca chcial byc MVP tego cyrku haha.