http://tele-wizja.com/canalsport1.htmlPodrzuć ktoś proszę linka do meczu gwiazd, takiego z polskim komentarzem i nie z wizji..
????
Tu masz w dobrej jakosci http://aliez.me/live/astilbxr45gd/Podrzuć ktoś proszę linka do meczu gwiazd, takiego z polskim komentarzem i nie z wizji..
SK veto NukeSłuchajcie , sprawa jest taka :
Kurs na Virtusów aktualnie 1,80. Jak na moje oni to biorą, może nawet 2:0.
Aktualnie mają lepszą pule map, są mistrzami na Nuke i Cobblestone, mają silny Mirage i Train, na cache i overpassie trochę słabiej, ale też potrafią wygrać te mapy. Nie wiadomo jak na inferno. W każdym razie, widzieliście co zrobili na trainie z astralis? Train to przecież dobra mapa tej ekipy, jedna z najlepszych. Na nuke nie istnieli, a Astralis według mnie to absolutna topka na dziś. North Fartownie doczłapali do półfinału, ich forma nie była optymalna a SK męczyli się z nimi na swoim picku. Co z tego, że wygrali Mirage, jak to był po prostu zły wybór North, bo na tej mapie SK od jakiegoś czasu radzi sobie bardzo dobrze. Do tego SK mogą być mniej zgrani, bo jest nowy zawodnik w postaci felpsa. Jak na moje Virtusi to biorą, są w mega formie i pobieram sobie 1,80 z pocałowaniem ręki.
A dla mnie calkiem spoko, 0 obrony, akcja za akcje i albo trojki, albo wsady ????.Ale to ASG to jest cyrk. ????
Kabaret dla mnie, powinno zmienić formułę tego meczu jeśli tak to można nazwać. Bo to nie jest koszykówka tylko... W sumie nawet nie wiem co.A dla mnie calkiem spoko, 0 obrony, akcja za akcje i albo trojki, albo wsady ????.
Pod publike to jest, pamietaj.
Się gra overki graczy i ogląda z przyjemnością ;-)Kabaret dla mnie, powinno zmienić formułę tego meczu jeśli tak to można nazwać. Bo to nie jest koszykówka tylko... W sumie nawet nie wiem co.
Na pewno SK, kursy już pospadały na 1 i 2 mapę, odpowiednio na SK i VP też miałem iść spać ale chyba zostanę :razz:Super. Ciekawe tylko, czy SK wybrali Cache, czy Virtusi, bo widzieli , że SK średnio sobie na nim radzą. Podejrzewam, żę to jednak pick SK no i mogą być niemile zaskoczeni. Virtusi na Nuke dostali bana zapewne, więc będą brali bardziej Cobble niż Traina chyba, chociaż może wyskoczą z jakimś inferno. Ciekawie tu będzie, szkoda, że muszę iść spac ;p
Tu musi wpasc duzo punktow, kazdy chce sie pokazac.Kabaret dla mnie, powinno zmienić formułę tego meczu jeśli tak to można nazwać. Bo to nie jest koszykówka tylko... W sumie nawet nie wiem co.
Ja wstaje o 5:30 kurde, cos pospać trzeba ????Na pewno SK, kursy już pospadały na 1 i 2 mapę, odpowiednio na SK i VP też miałem iść spać ale chyba zostanę :razz: