>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [52]

Status
Zamknięty.
zraszacz-bukow 955

zraszacz-bukow

Użytkownik
No wiesz, są tacy co twierdzą że to buk goli Cię na zamykaniu zakładów ????
Działa to obustronnie a czasem lepiej mieć mniejszy zysk niż pluć w brodę i stracić całość stawki, co czasem boli mocno ;)
Dokladnie. Poza tym rozsadne zamykanie naprawde daje profity. Bawie sie w to od niedawna, ale juz mi kasa wzrosla na tym. W ogole to lepiej zarobic zlotowke na czymkolwiek niz stracic 1000 zlotych z mozliwoscia podwojenia tego.
Kiedys jak skonczony patolog gralem. Teraz patologia juz mniejsza i nie jest zle ????
Ja nie pojme jak ludzie stawiaja jakies overy 4.5 w pilce noznej a potem zal, ze nie weszlo. Jak wejdzie over 0.5 to juz jest zysk ????

K 123

karwan1988

Użytkownik
Odpowiednie zamykanie zakladow to nic innego jak gra na gieldzie. Jest wzrost? Zamykamy!
Też często zamykam za 50,60,70% zysku. Pazera nie raz mnie rozwścieczyła. Lepiej wziąć tyle niż płakać ze sie mecz odwrócił i kląć że sprzedal czy cos ????

zraszacz-bukow 955

zraszacz-bukow

Użytkownik
O, i kolejne, postawilem dubla za 2 stowki, do wyciagniecia 612. 5 minut do konca i druzyna w kosza prowadzi 10 punktami. Zamknalem za 598. Strata 14 zlotych. A co to jest 10 punktow? W minute mozna to odrobic przy kontuzji mozgu. ????
Ile to ja razy zostawialem takie mecze, aby te &#39;14 zlotych&#39; dograc i blowout byl i wtopa ???? NIGDY WIECEJ.

zraszacz-bukow 955

zraszacz-bukow

Użytkownik
Też często zamykam za 50,60,70% zysku. Pazera nie raz mnie rozwścieczyła. Lepiej wziąć tyle niż płakać ze sie mecz odwrócił i kląć że sprzedal czy cos ????
Kumaty z ciebie czlowiek, zycze duzo sukcesow! Moje serce sie raduje, jak inni tez kroja buki ????

pcsx4 340

pcsx4

Użytkownik
Pisałem bez napinki ale temat &quot;Roger&quot; i fani robią *****burzę ????

Komu reputa za Schalke? Bo zamknąłem już.

_stan_ 553

_stan_

Użytkownik
O, i kolejne, postawilem dubla za 2 stowki, do wyciagniecia 612. 5 minut do konca i druzyna w kosza prowadzi 10 punktami. Zamknalem za 598. Strata 14 zlotych. A co to jest 10 punktow? W minute mozna to odrobic przy kontuzji mozgu. ????
Ile to ja razy zostawialem takie mecze, aby te &#39;14 zlotych&#39; dograc i blowout byl i wtopa ???? NIGDY WIECEJ.
Doczytaj co to blowout

zuchman 4,2K

zuchman

Użytkownik
1860 Monachium @ 3,75 Awans
Powyżej 3.5 @ 2,20 Salzburg-City
Team Tvis Holstebro - Kobiety +5.5 @ 1,85

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom