Który mecz NAVI bo nie ogarniam?CS:GO MECZ 1:
NAVI @1.83
Mousesports @1.83
gramy panowie dzis zas 100%
Maja przewage, crotone nie istnieje ale bez jakiś szans klarownych na bramkęJuve coś gra?
Dostępne to jeszcze pre?CS:GO MECZ 1:
NAVI @1.83
Mousesports @1.83
Gdzie Ty masz taki kurs na Navi?CS:GO MECZ 1:
NAVI @1.83
Mousesports @1.83
Pheheh u ruskich tylko @1.51#19 Siatkówka plażowa - Fort Lauderdale
Alvaro Filho/Saymon vs Hyden/Doherty 1 @ 1.72 Bet365
Buki śpią i dalej nie wiedzą, że Brazylijczycy w takim zestawieniu są bardzo mocni. Alvaro mistrz defensywy + Saymon z atutami w zagrywce, bloku i ataku. Hyden swoje lata ma, lepszy nie będzie. Doherty z tym drewnianym poruszaniem się i przyjęciem w krzaki wiele nie zdziała. Kanarki biorą ten mecz pewnie.
Już 1.53#19 Siatkówka plażowa - Fort Lauderdale
Alvaro Filho/Saymon vs Hyden/Doherty 1 @ 1.72 Bet365
Buki śpią i dalej nie wiedzą, że Brazylijczycy w takim zestawieniu są bardzo mocni. Alvaro mistrz defensywy + Saymon z atutami w zagrywce, bloku i ataku. Hyden swoje lata ma, lepszy nie będzie. Doherty z tym drewnianym poruszaniem się i przyjęciem w krzaki wiele nie zdziała. Kanarki biorą ten mecz pewnie.
Bo teraz kursy już pospadały, naprawdę nie jest to ciężkie do zrozumieniaGdzie Ty masz taki kurs na Navi?
Ja nie zdążyłem...masakra, oni wiedzą że jak on stawia to trzeba szybko kurs obniżyć hahah na live może złapieEj serio? ????
Roger podaje typ na plażówkę po @1.72, pisze, że buki śpią itd, stawiam to zdarzenie po takim kursie, po 3 minutach postanawiam dołożyć jeszcze raz tyle i wyskakuje, żeby zaakceptować zmianę kursu na @1.53 ???? ???? ????
Ale ma facet siłę przebicia, podał typ i od razu bukmachery spadają z kursami ????
Sprawdzałem o 18 i też było 1.60?Bo teraz kursy już pospadały, naprawdę nie jest to ciężkie do zrozumienia