>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Typy na żywo - Dyskusja [52]

Status
Zamknięty.
artorrotorro 1,1K

artorrotorro

Użytkownik
Nie, to wy jak debile gracie w ciemno jego typy i obniżacie kursy. Bo jak ma 20k reputa to dla was pewki życiowe. Taka prawda.

#beznapinkiprosze
Okej, to następny typ od Rogera sobie odpuszczę, żeby kursów nie obniżać :cool: :cool: :cool:

K 123

karwan1988

Użytkownik
Nie, to wy jak debile gracie w ciemno jego typy i obniżacie kursy. Bo jak ma 20k reputa to dla was pewki życiowe. Taka prawda.
#beznapinkiprosze
Hmm, od wczoraj podal chyba 4, 5 typów z siatki, wszystko pogralem i wszystko ✅
Nie wiem co wcześniej podawał. Zauważ że podał on typ i za minutę kurs już spadł na @1,53, myślisz ze wszyscy tu na szpilkach czekają na typ i od razu walą grubo że tak spada? WĄTPIĘ
Zresztą co to za sprucie się chłopaku? Ja nie wymagam pewek życia, ale jeśli chłopak fajnie opisuje swoje typy, zawodników, ma WIEDZĘ, to mogę mu zaufać a uwierz że nie przyjdę z płaczem gdy nie wejdzie, bo wszystko nie wejdzie.
Może Cię kiedyś zawiódł i teraz płaczesz? ????

W 82

wilshere

Użytkownik
#beznapinkiprosze
Gosciu, to nie moj pierwszy sezon z Rogerem w siatkowce plazowej, czasami byly slabsze dni, ale ogolnie bylo bardzo duzo fajnych trafionych typw.
Nigdy nie gralem innych tytpow Rogera, tylo siatkowke plazowa i bylem zadowolony, wiec przestan gadac glupoty.
PS. jak pamietam to kursy zawsze tak lecialy, po wrzuceniu analizy przez Rogera

zraszacz-bukow 955

zraszacz-bukow

Użytkownik
3 razy dzisiaj zamykalem zaklady z zyskiem 80-90%.. i 3 razy blowouty albo bramka pod koniec. Gdybym zostawil to by byly 3 wtopy...
Zaklady dobre, cale spotkanie prowadzenie tylko ostatnie 5 minut (czy to pilka nozna czy koszykowka) przewalone.
ZAMYKANIE ZAKLADOW RZADZI ????

artorrotorro 1,1K

artorrotorro

Użytkownik
A ode mnie dzisiaj w sumie taka dosyć pewna taśma, kurs może nieduży, ale może akurat komuś się spodoba, a ryzyko wg mnie małe, nie na tym etapie ;)
over 4.5 w 4 meczach wieczornej sesji ;)
Carter - King @1.12
Ding - Murphy @1.11
McGill - Fu @1.11
White - Day @1.11
@1.56
@up

A ja właśnie na odwrót :;/: Zamknąłem dzisiaj siatkę od Rogera z zyskiem 25% a jak się skończyło każdy kto pograł to widział. 16:20 -&gt; 22:20

K 123

karwan1988

Użytkownik
3 razy dzisiaj zamykalem zaklady z zyskiem 80-90%.. i 3 razy blowouty albo bramka pod koniec. Gdybym zostawil to by byly 3 wtopy...
Zaklady dobre, cale spotkanie prowadzenie tylko ostatnie 5 minut (czy to pilka nozna czy koszykowka) przewalone.

ZAMYKANIE ZAKLADOW RZADZI ????
No wiesz, są tacy co twierdzą że to buk goli Cię na zamykaniu zakładów ????
Działa to obustronnie a czasem lepiej mieć mniejszy zysk niż pluć w brodę i stracić całość stawki, co czasem boli mocno ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom