>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [52]

Status
Zamknięty.
josekubinho 985

josekubinho

Użytkownik
Ja zagrałem 2 razy Virtusów, są bardzo stabilni i potrafią wyciągać takie rzeczy że się w głowie nie mieści a NaVi jak ma dzień to zagra ok a jak nie to totalna padaka.
Kompletnie sie nie zgodze, Navi jest duzo lepsza druzyna w sieci niz Virtusi, Virtusi to typowa druzyna lanowa, w sieci srednio graja, do tego train, Navi spokojnie wezmie 1 mape

kubam 24,8K

kubam

Użytkownik
Ja zagrałem 2 razy Virtusów, są bardzo stabilni i potrafią wyciągać takie rzeczy że się w głowie nie mieści a NaVi jak ma dzień to zagra ok a jak nie to totalna padaka.
Nie no, Virtus.throw online to nie gra się 2 meczów nigdy.. ale Cobble jak najbardziej do gry.

19nowik45 19,7K

19nowik45

Użytkownik
Dostał już ktoś może dzisiaj bony lojalnościowe od bet365? Bo co tydzień o tej godzinie już miałem na mailu...

dabol1 679

dabol1

Użytkownik
Dąbrowa Górnicza +2,5 w 2 secie @1,80 - bet365
WJEŻDŻAM W TO.
I lekko:
Dąbrowa win 2 set @3,25 - bet365

5567 719

5567

Użytkownik
Mówi sie w mediach, ze Dybala po erze Ronaldo i Messiego ma szanse byc najlepszym zawodnikiem na świecie. Ja tego jakos nie widzę, zwłaszcza, ze w tym roku skończy 24 lata. W jego wieku Messi juz byl genialny. Dybala bardzo dobry grajek, ale to nie ten poziom.

kubam 24,8K

kubam

Użytkownik
Mówi sie w mediach, ze Dybala po erze Ronaldo i Messiego ma szanse byc najlepszym zawodnikiem na świecie. Ja tego jakos nie widzę, zwłaszcza, ze w tym roku skończy 24 lata. W jego wieku Messi juz byl genialny. Dybala bardzo dobry grajek, ale to nie ten poziom.
Jak dla mnie to Hazard przewyższa wszystkich umiejętnościami, pomijając Messiego/Ronaldo.

K 123

karwan1988

Użytkownik
Grubo pojechaly ???? przy 20:15 było juz @9 na ich seta
Rogerfede jestem pod ogromnym wrażeniem Twojej wiedzy w tak niszowym sporcie jak siatkówka plażowa ????
To jakieś dziwne tym sportem się interesować ale widzę kosisz na tym hajs, dzięki i powodzenia!

rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
Siatkówka plażowa - Fort Lauderdale

Kozuch/Borger vs Gallay/Klug 1 @ 2.00 Bet365

Gośka Kozuch zaczyna grę na piasku, ale też miała sporo czasu, aby potrenować wspólnie z Borger i z pewnością nie przyjechała tutaj kompletnie nie przygotowana. Oczywiście to wszystko nie musi jeszcze u Niej funkcjonować wyśmienicie, ale też jako blokująca szybciej powinna się zaznajomić z wszystkimi niuansami, które są inne niż na hali. Kozuch to przede wszystkim świetny blok i atak. Poprzez te elementy powinna dominować na siatce. Tym bardziej, że rywalki są dosyć niskimi zawodniczkami. Nawet gorsze przyjęcie spokojnie jest w stanie naprawić w trzecim kontakcie. U boku ma doświadczoną i bardzo dobrą defensorkę. Borger zawsze trzyma poziom. Jest świetna pod względem technicznym, ma spory warsztat rozwiązań w ofensywie, a przede wszystkim ze swojej roli (gra w obronie) wywiązuje się wybornie. Argentynki jak to one czyli ogromna wola walki, niezła defensywa, ale ciężko się im gra przeciwko ofensywnie usposobionym przeciwniczkom. Będą mieć problem na siatce, zostaną zepchnięte do defensywy i mogą mieć kłopot z przejęciem kontroli nad meczem. Kurs świetny, gram.
✅✅✅

Otrzymane punkty reputacji: +72
matiee 407

matiee

Użytkownik
Witajcie. Jakie apki na androida polecacie takie kompletne apki z dużą ilością ważnych informacji np. o danym meczu? Coś jak LiveScore, tylko że LiveScore często się myli że składami itp.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom