>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [52]

Status
Zamknięty.
K 123

karwan1988

Użytkownik
No choleraaaa jestem wściekły na siebie, czekałem na wzrost kursy na Juve, chciałem za chwile dac i co...GOL
Ale sie wkur...drugi raz z rzedu, wcześniej Schalke

verno 761,6K

verno

Znawca - Hokej
No choleraaaa jestem wściekły na siebie, czekałem na wzrost kursy na Juve, chciałem za chwile dac i co...GOL
Mogłeś mnie posłuchać i za 1.61 puścić, to i tak wysoki kurs jak na taki mecz ???? , zachłanność nie popłaca :p

K 123

karwan1988

Użytkownik
Mogłeś mnie posłuchać i za 1.61 puścić, to i tak wysoki kurs jak na taki mecz ???? , zachłanność nie popłaca :p
Ale ja ten mecz oglądam, już patrzyłem na czas meczu, byla 59:30 i kurs @1,61, mówię ok po 60min skoczy trochę i gram, TO DOPIERO PAZERA, chwila patrzę GOL ????
Z Schalke podobnie, już chciałem grać, wyszedłem na flashscore składy zobaczyć, patrzę a tam miga 0:1...hahaha

zraszacz-bukow 955

zraszacz-bukow

Użytkownik
Ale ja ten mecz oglądam, już patrzyłem na czas meczu, byla 59:30 i kurs @1,61, mówię ok po 60min skoczy trochę i gram, TO DOPIERO PAZERA, chwila patrzę GOL ????
Z Schalke podobnie, już chciałem grać, wyszedłem na flashscore składy zobaczyć, patrzę a tam miga 0:1...hahaha
A tak cie chwalilem za brak zachlannosci ????

wilczekl 162

wilczekl

Użytkownik
Jak tam dzisiaj widzicie Marsylię panowie? Guingamp na wyjazdach nie zachwyca, a Marsylia u siebie mocna, zwłaszcza po ostatniej wtopie w Metz powinni dzisiaj rzucić się na 3 pkt.

kubam 24,8K

kubam

Użytkownik
Niech ktos sie jeszcze wypowie. Bo kusi ????
To już nie jest cs 1.6, że train/nuke w ct to lepsza strona. VP online zawsze grali, grają i będą grać biedę. Oczywiście możesz pograć i jeżeli będą prowadzić to zamknąć z jakimś zyskiem, ale jak dla mnie lepiej pograć ich na Cobblu.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom