Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Ośmieszyłem to się ja, puszczając btsa w tym meczu.
Miało być kilka tysięcy punktów do rankingu w stsie, a jest kupno gazetki klubowej na podpałke :grin:
Ja już 3 kolejny weekend robię , od poniedziałku do piątku idzie seria a sobota/niedziela "regulaminowo' Chyba zacznę odpuszczać weekendy, a po drugie to chyba przez zmęczenie, słabo już z koncetrejszyn w 6/7 dniu ... ???? albo muszę sobie zaaplikować jakiś doping rodem z NBA
Możesz podać dokładnie ten mecz, kto z kim , gdzie i godzina (lukne i zapisze sobie cenne Info) Najlepiej podeslij mi to na PW bo nie mam długopisu przy sobie
Z góry dziękuję
Swansea pod ręką Clementa jakby trochę odżyło a umówmy się, defensywa City do najlepszych nie należy, więc Swansea ma szanse coś wsadzić, a że Hiszpan to najcięższe działo Swansea więc warto próbować
Jeden wielki , a w tygodniu trafione na 7-8 zakładów, człowiek się poczuł za pewnie i w weekend poszło 5x a Buczek tylko czeka na nonszalancje ze strony gracza i liczy Kwit. Kolejny weekend śpię !! Co najwyżej zjem kebaba na mieście
Czy wie ktoś co się wydarzyło w meczu Shapovalov - Edmund ???? ? Bo Edmund przelamal w 3cim secie , patrze a sędzia jakis otumaniony przykłada lód do oka. Mecz znikną z beta chyba koniec ???? Tylko dlaczego ????
CS:GO Heroic win @2,0 bet365
G2 mocno faworyzowane, ale widoczny jest tam brak zgrania. Co lepsze - przegrali swoją mapę i teraz przed nami Overpass wybrany przez Heroic, czyli teoretycznie powinni wziąć tę mapę. Nawet jeśli nie, to potem gramy Cobblestone, na którym heroic naprawdę potrafi grać. Moim zdaniem kursy źle wystawione i wypada skorzystać
K.O sędziemu? Ruski to młody perspektywiczny gracz, niestety za to zabiorą mu licencje dożywotnio i gorsze konsekwencje go czekają. To chyba pierwszy atak na sędziego rangi ATP (ogólnie pewnie też) w historii tenisa