kapel
Użytkownik
Takie są przepisy, nikt nie miał nic do powiedzenia.Ale pech ale żeby przerywać
Takie są przepisy, nikt nie miał nic do powiedzenia.Ale pech ale żeby przerywać
Hehekierowca rajdowy
tylko underki panie ???? Ja tam mam pograne ze Buca wygra 2q @ 2.10Hehe
Przespalismy pewniaczka, Hebraica-Bucaneros linia byla 158pkt i zapomnialem o meczu.
Po co Ty spac dzis poszedleś ,po Australii, ja tu czesałem z rana 4 dobre typy.tylko underki panie ???? Ja tam mam pograne ze Buca wygra 2q @ 2.10
wiem widzialem, gratulacje. No jak sie robi nocke to trzeba cos pospac.Po co Ty spac dzis poszedleś ,po Australii, ja tu czesałem z rana 4 dobre typy.
Masz link powyżej z tweetaOglądał ktoś Shapovalova ? Za co go zdyskwalifikowali ?
To lepiej pograć win Overpasa po @2.75, a nawet jak przegrają to potem win meczu po pewnie @3+CS:GO Heroic win @2,0 bet365
G2 mocno faworyzowane, ale widoczny jest tam brak zgrania. Co lepsze - przegrali swoją mapę i teraz przed nami Overpass wybrany przez Heroic, czyli teoretycznie powinni wziąć tę mapę. Nawet jeśli nie, to potem gramy Cobblestone, na którym heroic naprawdę potrafi grać. Moim zdaniem kursy źle wystawione i wypada skorzystać
KTO WYGRA ?Namyslow <check>
czipsy <check>
pizza <check>
Odpalamy SuperBowl, ale bedzie mecz!
No bet jak uj, z tydzien myslalem i z czystym sumieniem za grubo nic, dalem za 300 na Falcons dla lepszego ogladania.KTO WYGRA ?
Udało się, słaba gra Inoriego i pojedyncze błędy zadecydowały ????Idę za ciosem
TSM wygra 3 mapę @1.72 Bet365
Dużo zależy od Ziga, a on słabiutki ????
Edit: Inori Kappa
Nie warto ogladac, denny komentarz. Tu streamy:Ma ktos jakis sprawny link do finalu na eleven ?
FajnieCS:GO Heroic win @2,0 bet365
G2 mocno faworyzowane, ale widoczny jest tam brak zgrania. Co lepsze - przegrali swoją mapę i teraz przed nami Overpass wybrany przez Heroic, czyli teoretycznie powinni wziąć tę mapę. Nawet jeśli nie, to potem gramy Cobblestone, na którym heroic naprawdę potrafi grać. Moim zdaniem kursy źle wystawione i wypada skorzystać
Dziękówa za info bo nie śledziłem dziś HLTV ani CS'a, ja pograłem samego overpassa za prawie @3.Fajnie