były fajne okazje ale musieli mi popsuć wieczórOver 1,5 w Turynie @1.53, zaraz coś powinno wpaść
Juve - Inter BTTS @2.05
O czerwona jeszcze. Ponarzekaj troszki proszę ????W meczu Belenenses o 0.5 @2.0
Dzięki tato, to był czysty sarkazm, szkoda że tego nie wyczułeś. Idź przegrywać swoje typy gdzie indziej.Coś takiego jak fart to nie istnieje (zwykła iluzja), jest się rozsądnym, albo i nie. Tyle w temacie
:] Nie mogę już dzisiaj narzekać bo dzień jest dobry.O czerwona jeszcze. Ponarzekaj troszki proszę ????
Super dzień, 100% weszło:Dzisiaj 4/4 trafne. Ostatni dzisiejszy typ to Juventus, przedmeczowy kurs 1.62, ale poczekam na wyższy
Wturlali, ale dwie czerwone heheLyon coś wturla? Ogląda ktoś?
Giani będzie dobrze, nie wariuj !Panowie kiedyś podobna sytuacja ? Betano wycofuje się z rynku, a mam u nich pograne zakłady długoterminowe na niemałą sumę. Pieniądze można wypłacać do 17 Marca, a zakłady kończą się w Maju oraz Czerwcu. Napisałem do supportu czekam na odpowiedź, lecz pewnie odpowiedzą jutro. Niepokoi mnie to, macie możę jakieś doświadczenie w związku z powyższym ??
Pamięta ktoś Anthonego Masona? ????Obecnie najwięksi "koksiarze NBA" z topu (Ci bardziej znani)
1) LB James
2) Eric Bledsoe
3) Igulauda
4) Westbrook
5) Wade
6) Isiah Thomas
7) DeRozan
On testosteron wbijał prosto w jądra !Pamięta ktoś Anthonego Masona? ????
Ehh, no to ładnie załadują mnie. Te zakłady obecnie mają minimum 50% zysku.Giani będzie dobrze, nie wariuj !
Anuluj Ci zakłady, to jest logiczne i oddadzą Cash !!
No przecież w tej dacie wypowiadają usługi Polakom, czego się spodziewałes? Przestaniesz być ich klientem i reszta się nie liczy, ciesz się jak stawki zwrócą !Ehh, no to ładnie załadują mnie. Te zakłady obecnie mają minimum 50% zysku.
Wturlali, ale dwie czerwone hehe
Panienki się pobiły na koniec, bo goniły w 2 połowie i nic z tego nie wyszło
http://www.flashscore.pl/mecz/U3EnSAM9/#statystyki-meczu;2
Close as fu**TSM wygra 2 mapę @1.72 Bet365