ich coach?Co to za koleś w Liguid z tyłu z tymi kablami? Przy rundzie na dogrywke jebnął jednego z zawodników z tych kabli... Na jego miejscu wstałbym i mu oddał ????
Po 1.22 nie wartoich coach?
Może dostał na to zgodę.To co bycie trenerem daje mu uprawnienia do zrobienia takiej rzeczy?
63:72...135... Brak komentarza bo az zal...Flamengo 8 pkt w 4tej z czego 2 z rzutow...Przepraszam tych co pograli ze mna i przegrali. Co do wyzej, mmozecie pisac co chcecie ale dla mnie walek i ustawka...bylo 25 pkt po 5 minutach gry w 1q...i kompletnie przestali grac. Bauru 5 minut w bonusie i nie wykorzystali ani jednej mozliwosci faulu i rzutow z czego przez 3 min rzucili 2 pkt( obie ekipy). 4ta kwarta, to juz wstyd zeby 2 pkt rzucic w 8 minut..2 pkt z gry...nie licze rzutow...Az z ciekawosci sprawdze staty z ligi Brazylijskiej czy takie cos mialo miejsce a jesli tak to kiedy. Rozumiem gdyby to bylo NBA...patologia...ale niespodziewalem sie z lidze Brazylisjkiej takiego chamstwa z tak overowymi druzynami. Co do typow, fakt, raz wejdzie raz nie wejdzie, ale takie cos powoduje ze sie odechciewa dalszej bukmacherki.ok panowie mam value. Overek, czego nie nawidze jednak powinni pokryc.
Ja gram w pre, ale jesli ktos ma zamiar obstawic live to warto jak linia bedzie spadac. Smiem twierdzic ze bedzie tutaj w granicach 178-181.
Flamengo vs Bauru ( Brazylijski kosz, rusza za 6 min)
Over 161.5 @ 1.85...Unibet
3 stale stawki. Polecam!
Jutro też jest dzień. Głowa do góry63:72...135... Brak komentarza bo az zal...Flamengo 8 pkt w 4tej z czego 2 z rzutow...Przepraszam tych co pograli ze mna i przegrali. Co do wyzej, mmozecie pisac co chcecie ale dla mnie walek i ustawka...bylo 25 pkt po 5 minutach gry w 1q...i kompletnie przestali grac. Bauru 5 minut w bonusie i nie wykorzystali ani jednej mozliwosci faulu i rzutow z czego przez 3 min rzucili 2 pkt( obie ekipy). 4ta kwarta, to juz wstyd zeby 2 pkt rzucic w 8 minut..2 pkt z gry...nie licze rzutow...Az z ciekawosci sprawdze staty z ligi Brazylijskiej czy takie cos mialo miejsce a jesli tak to kiedy. Rozumiem gdyby to bylo NBA...patologia...ale niespodziewalem sie z lidze Brazylisjkiej takiego chamstwa z tak overowymi druzynami. Co do typow, fakt, raz wejdzie raz nie wejdzie, ale takie cos powoduje ze sie odechciewa dalszej bukmacherki.
Pozdro.
byłoby mega fajnie, ale widząc ich grę modlę się żeby chociaż wygrali i nie popsuli ako... ????No i 2 dogrywka ????
Teraz faze 3:0 i 1 runda w tt i handi ogarnięte ^^
Sprawdz jak teraz graja w skopana Trynidad Tobago.Lamak z czerwona kartka:;/:63:72...135... Brak komentarza bo az zal...Flamengo 8 pkt w 4tej z czego 2 z rzutow...Przepraszam tych co pograli ze mna i przegrali. Co do wyzej, mmozecie pisac co chcecie ale dla mnie walek i ustawka...bylo 25 pkt po 5 minutach gry w 1q...i kompletnie przestali grac. Bauru 5 minut w bonusie i nie wykorzystali ani jednej mozliwosci faulu i rzutow z czego przez 3 min rzucili 2 pkt( obie ekipy). 4ta kwarta, to juz wstyd zeby 2 pkt rzucic w 8 minut..2 pkt z gry...nie licze rzutow...Az z ciekawosci sprawdze staty z ligi Brazylijskiej czy takie cos mialo miejsce a jesli tak to kiedy. Rozumiem gdyby to bylo NBA...patologia...ale niespodziewalem sie z lidze Brazylisjkiej takiego chamstwa z tak overowymi druzynami. Co do typow, fakt, raz wejdzie raz nie wejdzie, ale takie cos powoduje ze sie odechciewa dalszej bukmacherki.
Pozdro.
kioshima chyba właśnie zabił mecz liquidomcmon Liquid.
Od kiedy pamiętam raz grał wielkie g, a za chwilę grał niczym coldzera czy fallen. Takze tak, on gra strasznie nierównoalu zawsze tak nierowno gra?